Фудбал

1. Реално, овај Торес игра 50 пута боље за репку. Подесћа на оног старог.

2. I ja sam isto pomislio veceras. Mozda da ga Liverpul uzme nazad za neke sitne novce lolo

3. Гледам јуче неке снимке из 2009. Јеботе, каква је играчина био човек...

4. Правио децу Видари док је исти био у зениту.

5. најбоље би му било да оде код неких арапа или кинеза и узме кинту док га се још сећају као играча злоло

6. Мислим да је Видић играо за Спартак.

Хехе, који сам мамгуп.

7. Видара редовно добијао црвени на утакмицама са Ливерпулом.

8. Бенисијо
    Мислим да је Видић играо за Спартак.

Хехе, који сам мамгуп.

Хаха ја прочитао његов пост, и као ајде да га "исправим", кад се већ нашао неки мангуп пре мене.

9. Саћу ставим Ракочевића на лимундо.

10. Смо што су Вулвси испали из Чемпионшипа, иако су имали екипу за топ 5. Тако да О'Хара не да више није премијерлигашки фудбалер, није чак ни чемпионшип играч.

11. Овај Бразил није и не може да се пореди са неким старијим генерацијама, рецимо 2002. Превише прљавштине у екипи на челу са малим смрадом Нејмаром. Праву екипу је одабрао, супер ће се слагати са Бускетсом. Јеботе, да ми је неко рекао да ћу да навијам за циганску екипу каква је Уругвај против Бразила...

12. E stvarno je smrad. A ne mogu da navijam za Brazil bez igrača kao što su Ronaldinjo i Kaka, dok su oni još na terenu.
    A i krivo mi što su Urusi izgubili jer njih najviše gotivim od Južnoamera.
    Baš sam neki dan dobio Brazil na PES-u '06, sa Urugvajem.

13. Je l' to ima jos igraca PES-a 06 osim mene!? Vec sam pomislio da sam jedini. Inace, Brazil ni nalik onome pre desetak godina, ni po igri a ni po ponasanju na terenu. Previse prljave igre.

14. НЕЈМАР РУЖНИ ГЕЈ ЦИГАН, ДАБОГДА СЕ ВРАТИО У БРАЗИЛ ЗА 2 ГОДИНЕ И ИГРАО ПО СЛЕПАЧКИМ ЕКИПАМА ДОЖИВОТНО

15. Urugvaj bas nije ciganska ekipa, dobro igraju, mala su zemlja, plus Suarez nastupa za njih.

16. pise u kuriru da se belgija raspada i da idemo u brazil.znao je miha strucnjak da ne treba da trosimo snagu na te periferene stvari kao sto su kvalifikacije.

17. aj da se raspadne i hrvacka da se ne jebemo u barazu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.