Фудбал

1. Kako pojedinci lupaju dizvinete. Bekam kad je došao u Real njegov transfer je izvučen za samo 6 meseci. Organizovali sinovi turneju po Kinii ćao zdravo. Real dovodi dobre i marketinški podobne fudbalere.

2. Наше ниже лиге су закон. ЛШ је за педере, реално.

3. Real Madrid je najveci klub na svetu, i to niko ne moze da ospori... Kad sagledas celokupnu sliku, trofeji, igraci, poslovanje, kompleks za trening, tradiciju, sve sto ti padne na pamet, poklonis se i kazes "Vase Visocanstvo". :D Real Madrid je najvisi stepenik u karijeri svakog igraca, svi ostali klubovi su korak nazad, i to je dokazano vise puta transferima vrhunskih igraca iz vrhunskih klubova, u najveci na svetu.

4. ManUtdOwn18

Jebo vas konj, Ronaldo uopšte nije sujetan lik po tom pitanju. Nisam video da se Ronaldo buni da ga prebace u špic da ne bi slučajno neko davao više golova od njega?

pre 26 minuta

ManUtdOwn18

Mesi je smrad današnjeg fudbala, kako ljudi ne vide to. KAO AJ BEŽI TI IBRAHIMOVIĆU NA KRILO HOĆU JA DA DAJEM GOLOVE EE

Realno.
    Edit: I ovo što reče bvdlga.

5. A to je skroz realna priča, pa ovaj Mesi oterao svakog napadača kog su doveli, pisao Gvardiola o tome. Kad nije po njegovom ponaša se ko dete na treningu i svađa se.

6. Čitao sam i ja to. A Ronaldo realno igra sa još 5 bombi u ekipi i nema problem sa tim.

7. Taj rad, piči po krilu i boli ga kurac, radi šta mu se kaže.

8. FERGI DISCIPLINOVAO TO, NIJE RAZMAŽEN KO OVO ARGENTISKO GOVEDO

9. Pa jeste, ko god dovodi njegovo umeće u pitanje mož mu se sagne. Mašina očoeka. Krivo mi što ode Ozil po mom skromno mišljenu u top 10 na svetu igrača.

10. Real Madrid je najvisi stepenik u karijeri svakog igraca, svi ostali klubovi su korak nazad,

Kaka, Snajder, Roben, Oven, Sahin, Anjelka itd.

11. Fudbal je odavno jedan ogroman biznis i ljudi to treba da shvate, svidelo se to njima ili ne. Mnogima se to ne sviđa niti treba da se sviđa, ali jebiga. Reala boli kurac. Oni će uvek raditi ovo što rade i uvek će zgrnuti ogromnu lovu, jer da nije tako to ne bi ni radili, logično. Ne znam koliko osnova ima ona priča u vezi Mesija i kako je Teljo bukvalno plak'o i te pičke materine, ali kapiram da nije daleko od istine. A to da Real uništava fudbal, pa šta znam. Danas slične stvari (da ne kažem iste) rade mnogi klubovi, samo što neki troše slično ili manje novca od njih. A da igraju prelep fudbal, to čak ni ja koji ih rado nazivam fašistima ne mogu da osporim.
    Podseti me sad Denisx ovim postom na činjenicu da su takvim potezima izuništavali brdo talenata i brdo karijera. :D

12. Zašto se mnogi sada žale da Real uništava fudbal, kad oni ovo rade već cirka 25 godina?

13. Zato što pre dvajespet godina nie bilo interneta dedžgo. ololool
    Fudbal je odavno uništen. Jeste i Real tome doprineo, ali je tu ipak nešto drugo odigralu ključniju ulogu. Jebene pare. Pocrkali dabogda s istima.

14. Roben je pokidao u Realu. I samo je iz Reala mogao da se proda u Bajern.
    Uništava karijere fudbalerima tipa Perica Ognjenović koji je javno rekao da mu je san da zaigra za Real 15 minuta i posle može komotno da batali fudbal što se i desilo. Boli ga kurac. I kapiram takve ljude, razumem ih, uzeli su do tada nešto para i oće dispune san. Ljudi žive za to.

15. Fudbal je odavno uništen. Jeste i Real tome doprineo, ali je tu ipak nešto drugo odigralu ključniju ulogu. Jebene pare. Pocrkali dabogda s istima.

Сви редовно гледате Спортклубове и Арене, доносећи им гледаност која им доноси паре од реклама којима плаћају права за пренос Премијер лиге и других лига. Клубови од тих права за пренос добијају огромне паре. Само то је довољно, а ако си купио неки оригинал дрес, онда си додатно исфинансирао свој клуб. И будите искрени, да можете да приуштите то, ишли бисте у Лондон/Ливерпул/Манчестер и платили тих папрених 100 евра да гледате гостовање Саутемптона.

Тако да ти, који ту кукаш за не знам чиме, учествујеш у финансирању читаве те индустрије, јер трошиш своје време гледају мали милион утакмица годишње. И ја исто. Само, ја нигде не видим уништени фудбал, углавном је врхунски, пршти на све стране...

Али не вреди, воле људи да кукају за прошлим временима кад је све било боље и кад фудбал није био уништен за разлику од данашњице у којој је уништен кмек шмрц

16. ствар је у томе што је једно потрошити једном у 5 година 50ак милиона на неколико играча а остале гајити, стварати тим, а друга, потрошити сваке године 50 + милиона на икс играча које ћеш ишутирати из клуба ако нису постали пелеи, и онда опет купити неког бејла за 10000 милиона таман док га неки тотенхем ајакс не направи. и онда си ти као велики клуб. не. ти си срање које може свако да направи ако има паре.

17. A to kad neko kenja o prošlom vremenu meni se stvarno prisere. I podupre informacijom da je Pele najbolji fudbaler na svetu. Pa u njegovo vreme je najbolji bio onaj ko je znao da lopta nema dršku, to je bilo dovoljno. Bio jedini i ćao. I matori komplexaš počne sam da sere o sebi sve najbolje i da pljuje Maradonu koji je za njega izmislio fudbal, pa piša po oba Ronalda itd. Mrš drtino matora.

18. да је онај несретни абидал из реала, знаш кад би га пустили да остане у клубу с раком. избацили би га на улицу ко клошара. реал предњачи у том уништавању биг тајм, притом уз све милијарде милиона којима се разбацује и даље је неспособан да произведе макар једног, еј, једног светског играча у 10 година. нулта толеранција према било ком неуспеху, нема љубави у фудбалском раду, како тренера тако и ирача, мислиш да је њима пало на памет ајде да оставимо муриња да правимо тим да правимо породицу да стварамо градимо полако трошимо мало вамо тамо не све најуре и онда само новцем покрпе рупе. срањчуга.

19. таман док га неки тотенхем ајакс не направи. и онда си ти као велики клуб. не. ти си срање које може свако да направи ако има паре.

Nije ni Totenhem napravio Bejla, kupljen je od Sautemptona meščini.

20. зашто су отерали овог озила чекај? могли су комотно да су нормалан клуб да оставе њега и да не бацају 1000000 на бејла. прво, лик је шијо, друго напредово би значи ван памети. како је кака пропао, па он бре није добио ни шансу човек за колико година у клубу. добио је мизерну минутажу. да је у било којем другом клубу завршио напредово би и пуштали би га и опет би некако стао на ноге временом. де је снајдер, де је робен, овен, како су моријентеса отерали после толико година ко туђег? еј бре. на улицу га избацили као непознатог неког, па им је после као било криво кад их је трпо у лш с монаком. говна су то стара и тренутно суверено владају самим врхом говнарских клубова.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.