Фудбал

1. боле ме курац ко га је направио, јел ти то личи на најбитнији део коментара.

2. ко су њихови изданци и поред свих милиона у касама клуба, ко су изданци реалове школе фудбала, пориљо, мињамбрес? па мене би било срамота. а да не причамо што је клуб згрнуо паре заправо под протекторатом и диригентском палицом франциска франка и где је био потпуно али потпуно без конкуренције фаворизован, па натурализовао алфреда ди стефана па ово па оно.

3. Сви купују, само су неки у могућности да купе 2 тима, па онда се ни не труде да направе играча, тј. врло ретко то чине. Океј, наравно да је већини симпатичнији Арсенал који купује младе таленте, још недоказане фудбалере, него Реал, али нико није успео у фудбалу искључиво са својом децом, увек се куповало колико-толико.

Нек буде да је Реал говнарски клуб, који се прелако одриче својих играча, итд. али немојте само с тиме да уништава фудбал, кад знамо колико доприноси врхунским утакмицама на којима гледамо страшан фудбал.

Допуна: Стоји то за Франка, никад ми није било право што је Реал убедљиво најтрофејнији са 9 титула, а од тих 9 су 5 узели на самом почетку кад су били без икакве озбиљне конкуренције.

4. Nije najbitniji, ali ispada da samo Real i još nekolicina klubova krade igrače, a to više dođe kao lanac ishrane. Šta, sad npr. dođe Anderleht, kešne pet miliona koji su pojam za Srbiju, i uzme Mitrovića Partizanu. I kako to nije upropaštavanje? Sada se sve svodi na finansijski interes. Ne branim Real, iskreno mi puca rac za njih, ali i Barsa je zveknula skoro 70 miliona na Nejmara, iako pravi svoje Buskece...

Сви купују, само су неки у могућности да купе 2 тима, па онда се ни не труде да направе играча, тј. врло ретко то чине. Океј, наравно да је већини симпатичнији Арсенал који купује младе таленте, још недоказане фудбалере, него Реал, али нико није успео у фудбалу искључиво са својом децом, увек се куповало колико-толико.

To.

5. Davide o kojoj jebenoj toleranciji pričaš kad su milijarde u pitanju? Tu nema duše, jako je surovo. Murinjo je za mene No1 al nije on za Real, iako sam voleo što ga vodi. Marselo mu grejao klupu ej u top 3 leva beka na svetu i jedini na svetu koji može da igra Carlosov fudbal bek-krilo podjednako. Ajaks ima najbolju školu fudbala na svetu, gde je Ajaks u svetskom fudbalu? Koga boli kurac da se jebe sa buljukom dece kad je već napravio pare da može da kupi kristalno jasni talenat.

6. истина, лепо је гледати реал барса, ал уместо реала може бити комотно и манчестер јунајтед.

чекај стеване барса има не много мање пара од њих па се не бахате и у овом тренутку у првој постави игра 6-9 играча пониклих у клубу. сваке године неки нови таленат се појави. тељо, серхи роберто, дос сантос, сваке сезоне неко добије шансу од клинаца. реал мадрид је отишао у крајност и управо он помера границе бесмисла фудбала. то штети.

7. Mančester bi mogao da iskomplexirani deda nije ubio klub pre nego što ode. Hteo da umre na klupi budala i unazadio klub koliko ga je i izgurao. Počo da tripuje Arsenal pojačanja bez i te fore.

8. играчи који су од детињства у барселони:

валдес
    пике
    пујол
    меси
    иниеста
    ћави
    алба
    бускец
    педро
    тељо
    роберто
    фабрегас

алвес, адриано итд - пар играча купљено из просечних клубова за просечне паре.
    напредовали, сада стандардни првотимци.

ЕДИТ: попуниш рупу тако са неким типа маскерано или слично јер ту јелте немаш право решење немаш играча на тој позицији са таквим особинама. док реал узме и свог солидног играча отера на силу да би довео неког са мање или више истим способностима и на истој позицији за болест паре.

неимар - једна грандиозна куповина.

крај.

тако се прави тим. а не овако:

роналдо
    бејл
    кедира
    озил
    модрић
    алонзо
    ди мариа
    пепе
    рамос
    бензема
    коентрао

сваки коштао 25+ милиона са излетима и неколика пута већим, скоро сваки доведен као формиран играч.

мени то није нормално нити лепо и јебига.

9. Ама није битан само Реал, али сви они заједно (једно 30 или више европских клубова) чине фудбал занимљивим за праћење. Дортмунд - Сити, Шахтјор - Јувентус, Јунајтед - Реал... ко год да се сретне.

Накуповала се и Барселона. Анри, Ибрахимовић, Ето, Роналдињо, Савиола, Маскерано, Пикеа пустили у Манчестер, па после морали да га плате 20 милки, чини ми се... Океј, дефинитивно много више стварају него Реал, али купују богами и они. Сви купују.

10. мора да се купује слажем се зато имамо тај крем европског фудбала али ово обесмишљава причу и једноставно је претерано и крајност. кад би све било на мањим разинама опет бисмо имали европске великане и добар фудбал.

11. Паде ми на памет... Врло је могуће да Реал ради на тај начин да би истакли ту своју шатро величину. Елита, краљевски клуб, "ђе је сиротиња, припишало ми се"... Бахаћење. Наједем се, па намерно повратим, да могу опет да кркам лоло

12. А опет, колико год да је Барса створила Месија, не заборави да му дају плату која је већа од збира плата свих играча Јелен суперишка лиге.

13. Или свих професора Београдског универзитета.

14. Au kako kenjate o velikoj Barseloni koja ne troši pare i uništitelju fudbala Realu koji se rasipa.
    U 5 godina, bez ovogo zadnjeg prelaznog roka, Barselona je potrošila blizu 350 miliona evra a Real oko 500. Sa tim što je Real od prodaje svojih igrača zaradio daleko više od Barselone. A da ne pričamo što Barselona ima gotovo kompletiran tim u tom periodu dok je Real bio u fazi promene uprave i pravljenja novih galaktikosa. Ta dva kluba arče pare ali ih bre i zarađuju mnogo više jer imaju ogromnu bazu navijača.
    Niko ne kaže da BEjl vredi 100 miliona al Realu to nije bitno jer će duplirati njegov transfer kroz godinu dana. Prvi dan su jebeno dobili 10 miliona evra ej bre pa o čemu vi pričate. Drugo Real je ogroman klub sa ogromnom tradicijom a ne neko govno od kluba u vidu Man sitija, PSGa i Monaka koji suodjednom počeli da troše. Siti koga god da kupi nikad kroz dresove neće moći da ga isplati, vrv će isplatiti pat plata i to je to. Real je iz više milionskog grada u kom najveći deo stanovništva navija za njih dok je recimo siti iz Mančestera koji ima pola miliona stanovnika i to u tom gradu postoji još jedan veći klub od njih. A da ne pričamo o navijačima širom sveta.

I stvarno ne vidim problem da ako ti neko traži za nešto pet soma a tebi to treba iako vredi samo 2 soma al ti znaš da ćeš na kraju od toga da zaradiš minimum 10 soma zašto ti to ne bi kupio?! Mislim šta koj kurac. Svi klubovi bi to radili da mogu al ne mogu jbg tu prednjači Real a prati ih Barsa i bole ih kurci bre. Bejl koji formiran igrač i najbolje krilo PLa i ima koliko godina igranja u PL i još je mlad i tek treba da dođe do vrhunca karijere ne vredi 100 miliona al Nejmar koji Evrope nije video, ima zanimljive driblinge i 50 kila sa sve krevetom vredi 60-70 miliona?!
    I neko reče tek je Bejl peti po prodaji dresova u ENgleskoj a tamo samo u Londonu koliko ima jebenih premijerligaša. Pa Real u Madridu ima par puta više navijača nego Totenhem na celom svetu. Jbt obrnuće ovo za čas. Njima će Bejl da donese ogromnu zaradu, ne da neće da ih košta nego će zaraditi debelo. Mančester je više para potrošio kupovinom Felainija za 25 miliona nego Real za kupovinu CRonalda i Bejla zajedno.

15. Barsa je dala za Čigrinskog 25 miliona evra za PIkea 20, plus za Kaseresa 17, plus 55 miliona evra i Samjuela Etoa pride za Ibrahimovića a sledeže godine još 40-45 za Davida Vilju. Da ne pominjem Maskerana, Songa, Keitu, Fabregasa, Albu i još gomilu igrača a nijedan jedini nije jeftiniji od 20 miliona evra.
    A i pre su trošili samo tako. Anri i još gomila njih za ogromne pare. Isti princip imaju kao Real al je lakše opljunuti o Realu.

16. kako nece zaradjivati tolike pare sa navijacima fanaticima. pogotivo ovima sto klubove oslovljavaju sa "mi". Ja sam fan samsunga, proizveli smo bolji telefon od appla.

17. dam ti kurac, nema fergusona, opao vam je kod hauarda. hehe, rejting

18. ма боли мене курац. Ја навијам за Челси, само ми се свиђа ова слика.

ЕДИТ: Лукаку пичка ти материна црначка. Црни у Евертону.

19. za celsi. da cujem sastav tima iz vremena prije abramovica?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.