Фудбал

  1. jeste,da,jako me boli...kurac i za patuljka i za roma.samo sam realan.dobro je,treba da gajis neki stil.mozda i zbog seksualnih afiniteta.

  2. Opak ti argument, seksualni afinitet. Ponosim se tobom. Jebe se meni i za ciganina i za patuljka, samo ne znam sto je tesko reci da je dribling dobar. A odlican je, okrenuo bubrege ircu.

  3. dobro,neka bude seksualno opredeljenje.ponosi se sobom,skupio si hrabrost da izadjes iz ormana.

  4. Pobedio si, iskljucicu se, Mesi je najbolji na svetu, ako bejl vredi 100 miliona onda mesi vredi milijardu, i niko ne sme da napravi dobar potez sem mesija. Koji se kurac i ukljucujem u raspravu s ljudima koji zaglupljuju.

  5. ma da bre smekeru,hvali jednog,pluj drugog,pa se posle smekerski iskljuci.ti si iznad svega...drago mi je sto sam mogao sa toliko ljudskom velicinom da konverziram.verujem da je tebe tesko zaglupeti...vise...bejl ne vredi 100 milja.real je morao da uzme nesto akko bi imao odgovor na barsino uzimanje nejmara.dali bi oni sve,samo da ga dovedu.nije na trzistu bilo igraca koji bi bili bum u trasferima ovog leta.pitanje je koliko ce se bejl snaci u spanije.posebno u realu.tim za spanske manekene i juznoamericke cigane.

  6. Ronaldo je legendaran fudbaler. Najatraktivniji, najkompletniji i najposvećeniji sportu. A i van terena je aktivan u svim poljima te se može reći i da nije glup, Mesi ne zna porez da plati.

  7. Sanitarni nemaš pojma, puši kurac.

  8. A i uprkos celoj negativnoj fami oko njega, Ronaldo je dobar lik. Ne tetovira se da bi mogao krv da daje, ne pije alkohol zbog ćaleta, trenira ko konj svaki dan, više od bilo koga, u dobrom je odnosu sa saigračima i više je timski igrač od Mesija. I donirao je brda kinte.

  9. меси је кориснији а истина је да роналдо има атрактивнији дриблин и да лепше игра и да је већи атлета итд. санитарни смараш и много си негативан, пуши курац.

  10. Ma i jedan i drugi su strašni timski igrači da je to prosto neverovatno, iako se mahom slažem sa tobom to oko timske igre Mančo prosrao si se za sve pare brate. Pa on i kad oće da doda ne ume jebeno, zaboravio je kako. Vrhunski su fudbaleri al amateri u odnosu na neke prethodne sa kojima ih porede.

  11. Ja mislim da je Ronaldo trenutno najbolji fudbaler sveta. Preduvan je Mesi, jebale ga zlatne lopte i svi kurci, nepravda.

  12. Mislio sam da ga je Fergi disciplinovao, pa se vraća u odbranu i to, viče na saigrače koliko i Mesi, ali ne mora da daje golove kao ovaj što se u špic prebacio sam i nije hteo da trenira ako ne prebace Ibrahimovića na krilo. Kad se sve to uzme u obzir, realno Ronaldo timskiji.

  13. Bolji je Ronaldo od kepeca kompleksasa. Sanitarni jepse!

  14. Glupa je rasprava koji je bolji, al': cigan je ranije bio sebicniji, sad je sebicniji mesi. Ronaldo kompletniji (dribling, brzina, skok, sut), mesi ima bolju zavrsnicu. I patuljak je, pa se lako provuce kroz noge lolo

  15. A i ovo što kaže Coa, Ronaldo je mnogo napredovao u tom smislu pod Fergusonom i pod Murinjom. Nije imao ove Rajkarde, Gvardiole pičke materine da mu ispunjavaju svaku želju, nego autoritet. Ili igraš kako ti ja kažem ili ne igraš uopšte.

  16. Ili igraš kako ti ja kažem ili ne igraš uopšte.

    Hahahahha jebote kako ti kenjaš :D

  17. posle nazario de lime, zidana i na prvom mestu anrija, žalosno je ijednog fudbalera spominjati kao najboljeg svih vremena...

  18. Brate Ferguson oterao Bekama i Nistelroja, je l' me zajebavaš?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.