Фудбал

  1. Шта се овом десило?

  2. Aha bio i sad pišam po sirotinji ovde. :*

  3. ЛИВРПУЛ ЕВРОПСКА ПРЕСТОНИЦА КУЛТУРЕ, МАНЧЕСТЕР ЕНГЛЕСКО ВРАЊЕ ИЛИ ТАКО НЕКИ ЛЕСКОВАЦ! ЛИВЕРПУЛ ИЗНЕДРИО БИТЛСЕ! ЧАК ВАМ ЈЕ И НАЈБОЉИ ИГРАЧ СКАУЗЕР!

  4. НК ДИНАРА СТАРИЈА ОД ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА! КНИН ДАО ИЛИЈУ ПЕТКОВИЋА И ЉУБОМИРА ТРАВИЦУ! И ИЗНЕДРИО МИНЂУШАРЕ ЛОЛО

  5. LIVERPUL JEBE, MANČESTER SRANJO

  6. ФК САРТИД ЈЕБАО ЗВЕЗДУ У ФИНАЛУ КУПА, ПАНТЕЛА МАТИРО! ЕВРОГОЛЧИНОМ! СВИМА ВАМА НОЋНА МОРА БОГДАНОВИЋ ГОРАН, БОГДАНОВИЋ ГОРАН, БОГДАНОВИЋ ГОРАН! СМЕДЕРЕВО ИЗНЕДРИЛО ДРАГАНА ПАНТИЋА СМЕДЕРЕВЦА!

    http://www.balkanmedia.com/slika-dragan-pantic-smederevac-cuvar-prave-narodne-pesme-slike-2938-1-1.jpg
    СМЕДЕРЕВО ОДНОСИ ПОБЕДУ!

  7. vid'o dam alkosana u kineskom restoranu kod stadiona vose sedi u basti.umalo se nisam onesvestio.sta ce koji kurac kosan van kafane?

  8. Kako je isprskao. Sanjaće ga golman.

  9. Ko je beše ovde kenjao o ogavnom kapitalističkom Realu koji ne poštuje ništa i koji bi Abidala izbacio na ulicu i o velikoj Barseloni koja je pre svega veliki dobrotvor pa tek onda fudbalski klub i koja je Abidala ispoštovala maksimalno dok je bio bolestan?!
    http://www.mondo.rs/a612481/Sport/Fudbal/Abidal-Barsa-me-nije-placala.html

    GOSPODA IZ KATALONIJE NEMA ŠTA!

  10. говнарски патуљасти циганчићи из каталоније. и само да се дода она прича како је реал поступио кад је манчестер "изгинуо к'о манчестер", да се не заборави!

  11. vodlis pederasa ronalda?to mozda sbog seksualnih afiniteta.za njega je mesi bog,a zizu je za njih dvojicu bog otac fudbala.

  12. Danas su od mesija kompletniji i ronaldo i ibro, a uskoro i baloteli, pa ti seri kol'ko ti volja.
    Edit: jeb'o te patuljasti prgavi govnar u dupe rutavo opaaaaa

  13. nekako te zamisljam kao nekog gancija koji se sisa na onu pederasku frizuru,pa je jos naulji.znas onako,k'o svaki drugi rom na ulici.odes malo i do solarijuma...po uzoru na kristijana fegetanija.brate,scepovic je isto kompletniji...

  14. Jeste, furam tarzanku i zulufe na spic i drkam na ronalda. Ako te boli sto covek ima atraktivniji dribling od patuljka - jebiga. Ne znam ni odakle ti to da volim ronalda, al' nek' bude, bolje nego prgavog pacova.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.