Фудбал

  1. Товари бре смрдљиви реал!

    Добар фудбал нема шта, ал генерално је ово све тешка циганија. Не могу без тих њихових љигавих потеза па то ти је, невероватна разлика у менталитету у односу на рецимо Енглезе и Немце..

  2. Prijatno me je iznenadio Atletiko, fin fudbal.
    Nego, onaj Kurtoa je takva slina odvratna, šutnuo bi ga u glavu i slatko otišao u svlačionicu.

  3. Mnogo je gotivno kad raspali Real ulozi milijardu dolara u igrace, i onda izgubi kod kuce iz cista mira. Jos da Barselonu ovako kantaju, bila bi dosta bolja liga za gledanje.

  4. Симеоне зна посао. ЧОЛО ФТЊ

  5. Koja je madjija od ekipe Atletiko Madrid. Iz sezone u sezonu prave vrhunske napadace, prodaju ih za velike pare, i posle ih zamene podjednako kvalitetnim igracima koji su nekoliko puta jeftiniji. Taman kad sam pomislio da nece imati ko da adekvatno zameni Falkaa, u prvi plan izlazi D.Kosta. Kakva zver od igraca postaje. Kapa dole Ateletiku. Kapa dole.

  6. Сад се види колико је кретенски потез био продати Озила.

  7. Odavno mislim da je španska liga go kurac, ako izuzmemo ova dva državna projekta. Samo je problem što već godinama UEFA pokušava učiniti fudbal nežnijim i tu Španci dolaze do velike prednosti. Svaka im čast na ovih nekoliko godina, na klupskom i reprezentativnom planu, ali im je UEFA u tome pomogla dosta.

    Takođe, već godinama, fizički dominantni igrači u Španiji čuda mogu da čine, naročito na poziciji špica. Najbolji primer mi je bio Kanoute, koji je u Engleskoj bio nešto kao prosečni igrač, dok je u Sevilli čuda činio. Eno, i ona sirovina Llorente je tamo kao neki igrač, a čovek nema veze s vezom. Čak je i rahitični Žigić znao da daje u Primeri golove. Ok, imaju oni strašne tehničare, ali im fale stameni igrači i pored proprimera sudijskih odluka. Jedna veoma neujednačena liga, u kojoj su dva kluba zaštićena kao beli medvedi.

    Inače, strašno volim Napoli, pored Milana za njih navijam u Italiji, ali jebeni Rafa nikako ne može biti pravo rešenje, iako su sad dobro počeli. Jbte, čovek u ITALIJANSKU ligu dovodi španskog štopera, koji kurac?! Bojim se da ne upropasti i ovaj klub. Higuain je dobro pojačanje, pravi napadač po mom ukusu, a ona pička od Cavanija me je razočarala. Bitno da je Hamšik ostao, tako da Napoli može sigurno biti u top 3.

  8. У Енглеској би га за ово испљували сопствени навијачи.

    Нажалост, овакво циганисање не краси само Барселону, ево и синоћ у Мадридском дербију се могло видети све и свашта.

  9. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YEglLJJvWSo

    Говно једно одвратно. Био ми је готиван, сад сам решио и дефинитивно да га мрзим за вјек вјекова, хњо хњо хњо, знам да ће да га боли лоло, поготову што је то урадио Ајаксу. Ајакс је редовна жртва неких намештаљки.

  10. ne znam kako moze nekom da bude gotivan crnac bez mozga.klasicna cigancina,pa jos i iz italije.
    inace,napli ima bolji tim ove,nego prosle sezone.

  11. Ма готивио сам како игра, курчевито, јако, с добрим ударцем. То што је индијанац ми није било нешто битно, а сад се види да је индијанац и на терену.

  12. Običan govnar, đubre jedno cigansko.

  13. Она глава мора да је Вили Сањол. Ретко тако обликована глава.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.