Кул(тна) места

1. Одувек сам потајно желео да будем камионџија .....

2. Реме ја мислим да сам се зајебаво и да сам био саркастичан :) (нећу да кажем да сам тролово, пошто нисам а и опасно ми иде на курац)

3. Пази, пола поста је сува истина, јебига, сваки дан сам тамо. То јест', само си за две ствари "погрешио", а КСТ јесте култно место.
    Јебига, очекујем да кад причаш о једној ствари или будеш саркастичан или да не будеш, а не парцијално, ако ме разумеш. :)

4. Ресторани на Земунском кеју

''Код капетана''
    ''Фамилија''
    ''Шаран''

Цене стандардне за ресторане, услуга савршена, а вече поред Дунава прелепо...

5. U Kraljevu:

Bounty - pivo 0.5, flasa - 100 kinti. Pice Mejdeni, Cepelini, Floydi...

Golub, plazni - ako ima svirke onda je kul. A i bez svirke je.

Golub, obican - kul mesto.

I kafana na stajgi, kod Ceda.

6. Код Руже (Крајишник) - Бања Лука

А пошто очигледно београђани доминирају темом, нагласићу моје омиљене тамошње кафане, које су додуше већ поменуте:
    Овај Корчагин што помену Реме. Пријатан локал, опуштање максимално.
    Златно буренце. Тамо сам провео највеселије вече у БГ-у икад.
    И нека распад кафанчуга поред аутобуске, не знам како се зове, ал смо се разбили ко огледалце. Атмосферу сам, с незнатним измјенама, описао у тијелу ове дефиниције.

7. ...sve da odem u Korčagin, pa zaglavim u Dangubu...
    pečenjara Radulović u Čačku
    odskora Druga Kuća na Šumadijskom trgu, mada se isplati spustiti se na Padinu u Kamarad. Opušteno na Adi kad su tamburaške večeri i rakia happy hour))

8. Лето, зима, јесен било шта...
    Школско.

9. Orijent - Ulica Mojsije Zecevica , Berane

10. Овај Корчагин што помену Реме.

Јашта, ту смо пили ти, Борко и ја. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.