Кул(тна) места

1. Одувек сам потајно желео да будем камионџија .....

2. Реме ја мислим да сам се зајебаво и да сам био саркастичан :) (нећу да кажем да сам тролово, пошто нисам а и опасно ми иде на курац)

3. Пази, пола поста је сува истина, јебига, сваки дан сам тамо. То јест', само си за две ствари "погрешио", а КСТ јесте култно место.
    Јебига, очекујем да кад причаш о једној ствари или будеш саркастичан или да не будеш, а не парцијално, ако ме разумеш. :)

4. Ресторани на Земунском кеју

''Код капетана''
    ''Фамилија''
    ''Шаран''

Цене стандардне за ресторане, услуга савршена, а вече поред Дунава прелепо...

5. U Kraljevu:

Bounty - pivo 0.5, flasa - 100 kinti. Pice Mejdeni, Cepelini, Floydi...

Golub, plazni - ako ima svirke onda je kul. A i bez svirke je.

Golub, obican - kul mesto.

I kafana na stajgi, kod Ceda.

6. Код Руже (Крајишник) - Бања Лука

А пошто очигледно београђани доминирају темом, нагласићу моје омиљене тамошње кафане, које су додуше већ поменуте:
    Овај Корчагин што помену Реме. Пријатан локал, опуштање максимално.
    Златно буренце. Тамо сам провео највеселије вече у БГ-у икад.
    И нека распад кафанчуга поред аутобуске, не знам како се зове, ал смо се разбили ко огледалце. Атмосферу сам, с незнатним измјенама, описао у тијелу ове дефиниције.

7. ...sve da odem u Korčagin, pa zaglavim u Dangubu...
    pečenjara Radulović u Čačku
    odskora Druga Kuća na Šumadijskom trgu, mada se isplati spustiti se na Padinu u Kamarad. Opušteno na Adi kad su tamburaške večeri i rakia happy hour))

8. Лето, зима, јесен било шта...
    Школско.

9. Orijent - Ulica Mojsije Zecevica , Berane

10. Овај Корчагин што помену Реме.

Јашта, ту смо пили ти, Борко и ја. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.