Dakle, ne znam da li je bila ova tema već, mrzi me da listam, ako jeste linkujte i zaključajte. Pa, ovako.
Radite li nekad nešto čudno i nesvakidašnje, nešto što nikome niste rekli i ne znate da li to neko drugi radi? Bilo šta.Evo ja ću prva. Uvek kad se vozim kolima donekle, gledam kroz prozor i brojim groblja do tog mesta. Boga pitaj zašto.
- banovan

Ја имам чудну особину, када прођем поред лепе прсате девојке, дигне ми се снажно.
- S
Добра тема :)
Будим се уз песму Свит Чајлд оу Мајн већ годину и по дана и никад не устајем док се цела не заврши :)
- М
Zanimljivo.
Ne volim kad, dok se šetam s nekim, ide kraj mene s desne strane. I uvek tražim, zamolim da zamenimo mesta.
Brojim kad žvaćem hranu.
Kad se vozim busom, razmišljam šta mogu da radim u slučaju nesreće, biram samo određena mesta.
U torbi ili džepu uvek nosim neku bubamaru, kad nema bubamare, prilično sam nervozna i kupujem, ako nađem, a moram da nađem.
Kad perem sudove, imam određeni raspored, šta prvo, šta drugo, šta poslednje perem.
...
Imam milion čudnih navika i pravila.
I obavezno, ali obavezno, ako je otirač nesimetrično postavljen pred nečijim vratima, gurnem nogom da ga vratim u normalu.
I da, setih se još, ako je nekom kapa na jakni nesimetrična, pitam da mu namestim. 
Кад наиђем на бандеру, или неку другу препреку, неки трип ми се јави и шаље сигнале да ли да прођем лево или десно, ако се не повинујем, не деси се ништа посебно, али обично се трудим да испратим то.
Е да, и гласови ми говоре да убијам пролазнике, само не знам дал би ти гласови робијали уместо мене.- МNe mogu da zaspim ako vidim da mi je neka fioka otvorena lol.
Takođe.

ima ova tema,tj. neš slično,al' na ktitor podforumu.
http://vukajlija.com/forum/teme/29544-tikovi-i-te-gluposti
Када ходам по плочицама, трудим се да не нагазим између две.
На нету ми скоро увек стоји један празан таб.Isto tako.
Омоте од жвака и од чоколадица стаништим у џеповима од јакне и тако недељу дана.Kod mene stoje i duže, opušteno. I maramice obavezno.
Ne volim kad, dok se šetam s nekim, ide kraj mene s desne strane. I uvek tražim, zamolim da zamenimo mesta.I ja isto, levoruka sam, verovatno zbog toga.
Кад пијем нешто из лименке, скинем оно срање горе.A kad skinem ono sranje ostane onaj kvadratic. E ja moram da skinem i njega.
Kad otvaram novu paklicu pravim kuglicu od celofana, pa markica preko, pa na kraju folija. Uvek kuglica, cak i ako imam kantu odmah pored.
Ovo za picku mora da je neka epidemija. Cuo sam da mnoge to rade. Al' nisam vid'o. Al' sam cuo.