Prijava

Po meni, najveći nedostatak ovog sajta bio je u tome što se način ocenjivanja preuzeo sa "konkurentskog" urbandictionary.com, odnosno palac gore-palac dole metod.
Ocenjivaču se daju dve opcije, ili da se potpuno slaže ili da se uopšte ne slaže sa definicijom. To znači da se definicije dele na dobre i loše iako mnoge dobre i mnoge loše definicije nisu ni dobre ni loše već su u između te dve granice.
Dakle, umesto standardnog palca trebalo bi uvesti ocenjivanje ocenama od 1 do 5 a kvalitet definicije će odražavati njena prosečna ocena.

Lesmour, nije ti ovo Jutjub.

na ocenjivanje ne treba gledati na taj način -> DOBRO I LOŠE.
posmatrajte to više kao nešto: SVIĐA MI SE ili NE SVIĐA MI SE.

palac dole nikada nije bio strašna stvar, niti je pokazatelj nekakve mržnje prema nečemu ili nekome. Ljudi jednostavno treba da drže do sebe i do svog ukusa, a ne da se lome i kalkulišu da li bi terbalo ili ne oceniti nešto ovako ili onako.

znači ako ti se dopada daš palac gore.
ako ti je njah, daš palac dole.

to je čitava poenta.

"Dakle, umesto standardnog palca trebalo bi uvesti ocenjivanje ocenama od 1 do 5 a kvalitet definicije će odražavati njena prosečna ocena."

У таквом случају би било много дефиниција са истом просечном оценом, а било би бесмислено гледати безброј децимала, уосталом овако је занимљивије... То је моје мишљење...

Размишљао сам и ја о томе али ипак је овако боље.

ЈТУ- хаахахахахахах

Meni je ovja način ocenjivanja najjebitačniji a imaš tri opcije, da glasaš za da glasaš protiv ili da uopšte ne glasaš. Meni je to sasvim dovoljno.

Mislim da bi najluđe bilo kada ne bi mogao da izađeš iz definicije u koju si dobrovoljno ušao, pre nego što glasaš.

И колико би реално људи кликтало на две или три звездице? Сви би бирали или једну, или пет комада, па би се свело на исто.

Konkretno, umesto palaca skala od jedne do tri zvezdice bi bila sasvim lepo resenje. Palcevi su dosadni i staromodni, pa pobogu nije ovaj sajt skupstina ili sta ti ja znam pa da se glasa kao na XIV vanrednom kongresu SKJ, zelenim ili crvenim kartonom. Dajte nemojte smarati, nego uvazite ili odbacite predlog. Voleo bih da Kaizen kaze sta misli o tome, premda je on cale sajta i zna koliko bi to zakomplikovalo zivot i njemu i nama.

ja sam to jednom rekao da razmisljam o tome, i mnogi se pobunise, i ja odustadoh...

jbg, ako je tako onda LOCK i do viđenja, ne bih da budem pronalazač tople vode u bojleru :)

bojler je izgleda crko, jbg..