Ја сам лепо питао. Да ти решим.
ЕДИТ: хахахах, која царица! Е, јбг, воља постоји, али се заборавило то што се знало. Ае, видеће ти тему неки физичар већ ;)
Знам. За време колоквијума отиди у Шансу (или у Атријум, међ жгадију), попиј три-четири пива, а после реци Шашићу да те пусти да прођеш у замену за кило јањетине.
Hahahaha, wojteče, ne laži da to prolazi?
Ja sam malo glupa za matematiku i fiziku, tako da ti ja ne mogu pomoći. Ako treba hemija ili biologija, naručito engleski, tu sam :D
Ljudi, ako neko zna dobro fiziku ja bih ga zamolila da mi resi neke zadatke. Hvala unapred http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/389858_2820623552909_1178529656_3226350_1216883217_n.jpg
Hahahahahahahahahahahhaha
Sta ce tebi ovi zadaci?
:фацепалм: :неверуе:
Nisam fizičar, al mogu da pogledam ololol
Врх, врх:)
Pa, imam kolokvijum 28. decembra.
Која победа!
Јел могу да очекујем неку адекватну компензацију, да знам дал да узимам плајваз у руке?
Molim, bez spema, ako neko zna, zamolila bih da mi resi. hval unapred. :)
MJSD uzmi plajvaz u ruke, pa cemo se videti na kafi u gradu, ja castim, a posle cemo videti sta ce biti jos. :)
Ја сам лепо питао. Да ти решим.
ЕДИТ: хахахах, која царица! Е, јбг, воља постоји, али се заборавило то што се знало. Ае, видеће ти тему неки физичар већ ;)
Da, molim te.
Буксноманијак, Хуго и Без Шећера, имате опомену.
Без спема.
Сти то на ТМФ-у?
da, wojtek. Znas li ovo da resis?
Знам. За време колоквијума отиди у Шансу (или у Атријум, међ жгадију), попиј три-четири пива, а после реци Шашићу да те пусти да прођеш у замену за кило јањетине.
Hahahaha, wojteče, ne laži da to prolazi?
Ja sam malo glupa za matematiku i fiziku, tako da ti ja ne mogu pomoći. Ako treba hemija ili biologija, naručito engleski, tu sam :D
E, trebace mi engleski. Treba nsto da popunjavam u knjigam da bih iz toa mogla da ucim. Kad si slobodna?
Rekla sam ti na cetu kako da radis. Iskombinuj zakon odrzanja energije, impulsa i momenta impulsa. Treba ti i Stajnerova teorema..
http://2.bp.blogspot.com/_edPJ1pLmcrA/TL2xj99fNYI/AAAAAAAAAQo/n-U_QGJv4xA/s1600/hot-scientist1.jpg
Ja 'vako zamišljam Dopiju dok objašnjava ovo.