Kolokvijum fizika

1. Ljudi, ako neko zna dobro fiziku ja bih ga zamolila da mi resi neke zadatke. Hvala unapred http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/389858_2820623552909_1178529656_3226350_1216883217_n.jpg

2. Hahahahahahahahahahahhaha

3. Sta ce tebi ovi zadaci?

4. Hahahahahahahahahahahhaha

:фацепалм: :неверуе:

5. Nisam fizičar, al mogu da pogledam ololol

6. Pa, imam kolokvijum 28. decembra.

7. Која победа!
    Јел могу да очекујем неку адекватну компензацију, да знам дал да узимам плајваз у руке?

8. Molim, bez spema, ako neko zna, zamolila bih da mi resi. hval unapred. :)

9. MJSD uzmi plajvaz u ruke, pa cemo se videti na kafi u gradu, ja castim, a posle cemo videti sta ce biti jos. :)

10. Ја сам лепо питао. Да ти решим.
    ЕДИТ: хахахах, која царица! Е, јбг, воља постоји, али се заборавило то што се знало. Ае, видеће ти тему неки физичар већ ;)

11. Буксноманијак, Хуго и Без Шећера, имате опомену.
    Без спема.

12. Сти то на ТМФ-у?

13. da, wojtek. Znas li ovo da resis?

14. Znas li ovo da resis?

Знам. За време колоквијума отиди у Шансу (или у Атријум, међ жгадију), попиј три-четири пива, а после реци Шашићу да те пусти да прођеш у замену за кило јањетине.

15. Hahahaha, wojteče, ne laži da to prolazi?
    Ja sam malo glupa za matematiku i fiziku, tako da ti ja ne mogu pomoći. Ako treba hemija ili biologija, naručito engleski, tu sam :D

16. E, trebace mi engleski. Treba nsto da popunjavam u knjigam da bih iz toa mogla da ucim. Kad si slobodna?

17. Rekla sam ti na cetu kako da radis. Iskombinuj zakon odrzanja energije, impulsa i momenta impulsa. Treba ti i Stajnerova teorema..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.