Dešava mi se da stranice definicija i postera počnu da se učitavaju i onda zakove kad se učita pozadina i reklama za Niveu. Posle jednog ili dva refresha sve radi normalno, pa onda opet zaglavi posle nekog vremena.
Gile, ako si na taj kompjuter koristio više od jednog interneta, izbriši ih iz kontrol panela i iz podešavanja interneta u kotrol panelu, ja sad to uradio na moj kompjuter i puno mi brže učitava.
Rekli o sajtu
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
Dešava mi se da stranice definicija i postera počnu da se učitavaju i onda zakove kad se učita pozadina i reklama za Niveu. Posle jednog ili dva refresha sve radi normalno, pa onda opet zaglavi posle nekog vremena.
Instaliraj ad block plus, pa će te boli briga za niveom :)
Nivea ne pravi problem, pre bih rekao da je do one reklame iznad spiska novih definicija:
http://affrs.kolektiva.net/accounts/default1/banners/kolektiva_leisure_468x60-1.gif
A neću da sklanjam reklame, imam veliki monitor pa mi sajt izgleda prazno bez njih :)
E jebiga onda, radi na teži način.
Proveri šta ti od programa radi u pozadini - nešto ti jede procesorsko vreme, najverovatnije neki antivirus ili neki add-on.
E pa onda nastavi da jaučeš :)
Ne slusaj je, hoces da koza bude suva i ispucala?!
I još da ne može u telenoru pričati jeftinije. U pravu si Džeri, oprosti, neće se više ponoviti...
Gile, ako si na taj kompjuter koristio više od jednog interneta, izbriši ih iz kontrol panela i iz podešavanja interneta u kotrol panelu, ja sad to uradio na moj kompjuter i puno mi brže učitava.