ISPRAVKE u novoj verziji

1. I sklanjaj to sa defki.

kaizene, dobro ti kažu smareme

:))

2. I sklanjaj to sa defki.

Sklanjaj bre! Cujes sta ti se kaze!!!
    :)

3. проба
    проба
    проба
    `проба`

4. ерор ерор ерор

5. ZNOJ ISPOD PAZUHA

6. како овај ретро цитат?

7. Каизене, брате, каква је ово спрдачина од слова... Све је шарено и боде очи, нисам чак могао ни да читам коментаре, смета у пм....
    Превише шаренила...

Ја бих само ставио италик у примјер да је и то је то...

Какво повећавање слова, то је потпуно беспотребно, овај ретро цитат није лош, али ово је шаренијада...

8. `radi sta oces, ali olckul citat da ne diras!`

9. Kako pišete tolika slova i koji znak za retro citat?

10. SMARKO OĆE DA BUDE IŠTVAN UMJESTO IŠTVANA!

TAKO JE I IŠTVAN POČ'O DASISTIRA KAJZEN ČIFSU I POSTO JE MODULATOR!!!

11. Ovo je strasno kicasto. Ne treba nam ovo.

12. Velika slova su bila greška a i ovaj retro citat što ga nazvaše planiram da ugasim. Bold i italic je nenapadan i uz pravilnu upotrebu koristan. Smaraće malo dok se ljudi ne ižive a posle će biti ok. To je moj stav drugovi i drugarice.

13. Već sada je boldovanje upotrebljeno u nekoliko definicija sasvim adekvatno i svrsishodno. Ukoliko tako ostane, to je sasvim ok.

14. REČNIK SLENGA Još nešto sam hteo da pitam kad' će, ali ne uspevam sada da se setim AGNELS KINČER

15. Velika slova su bila greška a i ovaj retro citat što ga nazvaše planiram da ugasim.

+1235245124

16. Nisam u toku.
    Kada prebacim tekst u sledeci red. Ono mi se sve zbuta u jedan, da li je to svima ili samo meni?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.