kaizene, dobro ti kažu smareme
:))
#:)
Sklanjaj bre! Cujes sta ti se kaze!!! :)
проба проба проба `проба`
``проба``
ерор ерор ерор
ZNOJ ISPOD PAZUHA
како овај ретро цитат?
*proba*
Каизене, брате, каква је ово спрдачина од слова... Све је шарено и боде очи, нисам чак могао ни да читам коментаре, смета у пм.... Превише шаренила...
Ја бих само ставио италик у примјер да је и то је то...
Какво повећавање слова, то је потпуно беспотребно, овај ретро цитат није лош, али ово је шаренијада...
`radi sta oces, ali olckul citat da ne diras!`
`aaa nema ga!!!`
Kako pišete tolika slova i koji znak za retro citat?
SMARKO OĆE DA BUDE IŠTVAN UMJESTO IŠTVANA!
TAKO JE I IŠTVAN POČ'O DASISTIRA KAJZEN ČIFSU I POSTO JE MODULATOR!!!
Ovo je strasno kicasto. Ne treba nam ovo.
Velika slova su bila greška a i ovaj retro citat što ga nazvaše planiram da ugasim. Bold i italic je nenapadan i uz pravilnu upotrebu koristan. Smaraće malo dok se ljudi ne ižive a posle će biti ok. To je moj stav drugovi i drugarice.
Već sada je boldovanje upotrebljeno u nekoliko definicija sasvim adekvatno i svrsishodno. Ukoliko tako ostane, to je sasvim ok.
REČNIK SLENGA Još nešto sam hteo da pitam kad' će, ali ne uspevam sada da se setim AGNELS KINČER
+1235245124
Nisam u toku. Kada prebacim tekst u sledeci red. Ono mi se sve zbuta u jedan, da li je to svima ili samo meni?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
kaizene, dobro ti kažu smareme
:))
#:)
Sklanjaj bre! Cujes sta ti se kaze!!!
:)
проба
проба
проба
`проба`
``проба``
ерор ерор ерор
ZNOJ ISPOD PAZUHA
како овај ретро цитат?
*proba*
Каизене, брате, каква је ово спрдачина од слова... Све је шарено и боде очи, нисам чак могао ни да читам коментаре, смета у пм....
Превише шаренила...
Ја бих само ставио италик у примјер да је и то је то...
Какво повећавање слова, то је потпуно беспотребно, овај ретро цитат није лош, али ово је шаренијада...
`radi sta oces, ali olckul citat da ne diras!`
`aaa nema ga!!!`
Kako pišete tolika slova i koji znak za retro citat?
SMARKO OĆE DA BUDE IŠTVAN UMJESTO IŠTVANA!
TAKO JE I IŠTVAN POČ'O DASISTIRA KAJZEN ČIFSU I POSTO JE MODULATOR!!!
Ovo je strasno kicasto. Ne treba nam ovo.
Velika slova su bila greška a i ovaj retro citat što ga nazvaše planiram da ugasim. Bold i italic je nenapadan i uz pravilnu upotrebu koristan. Smaraće malo dok se ljudi ne ižive a posle će biti ok. To je moj stav drugovi i drugarice.
Već sada je boldovanje upotrebljeno u nekoliko definicija sasvim adekvatno i svrsishodno. Ukoliko tako ostane, to je sasvim ok.
REČNIK SLENGA Još nešto sam hteo da pitam kad' će, ali ne uspevam sada da se setim AGNELS KINČER
+1235245124
Nisam u toku.
Kada prebacim tekst u sledeci red. Ono mi se sve zbuta u jedan, da li je to svima ili samo meni?