U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma dobro je i bez pauze. Uvek je od 4. - 5. stranice sve čisto, a autorima je zanimljivo da čitaju izlive inteligencije i komentarišu ih dok se ne obriše. :))
a i to. odavno nije bilo zajebancije u komentarima na takve defke :)
Ја мислим да је читаност смањена због увођења популарних дефиниција. Ево мени само 1 дефка прошла од како си увео ово. И кад је дефиниција срање или плагијат, а промакне модовима, опет ни минус да добије, не читају људи. Ал' опет не треба избацивати популарне јер је то добар изум. Можда да ставиш нове на прву страницу?
И који је критеријум за улазак у популарне?
Што се тиче нових дефки, најбоље би било кад би се лако долазило до њих (нпр. једним кликом или самим улоговањем), одабране ионако скоро сви читају.
Pa da znaš da me ponekad neki "izliv inteligencije" nasmeje podjednakim intenzitetom kao i kvalitetan hiumor. :)
+1
Jeste , prvo se naravno pročitaju odabrane , pa popularne , pa tek onda nove.. I lako je onima koji imaju mnogo pratioca njihove se odma probiju.. A ovi koji su slabije praćeni koliko god dobru defku da napišu dobiju 8 glasova i kurac.
Pa ako nove budu na prvoj stranici, većina ljudi koja prvi put dođe na sajt će ga samo zatvoriti, zbog količine gluposti. Ovako bar pročitaju nešto kvalitetno i požele da ostanu..
Slaba vajda od toga. Jednostavno, čim je nešto "popularno", sigurno je dobro i to se čita, novije ne prolazi. A čini mi se da je odmah po pojavljivanju nove verzije Agilni i predvideo ovako nešto. Ko ima puno pratioca, čas posla stigne u popularne i ćao, a verovatno ima i muljavine sa pvt i slično.
Popularne ovako nemaju svrhe. Možda da se rangiraju po broju pluseva (kao što du dnevne kad se sada klikne na pretragu), a da se sama pretraga malo unapredi. Manje-više ukidanje opcije bi možda poboljšalo čitanje i ocenjivanje, po mom mišljenju.
Pa nek barem nove budu ispred popularnih , da ga jebeš. Ne ide da se neko trudi i piše a da mu defke slabo prolaze jer ima malo partioca , jednostavno nije fer. Šta je sa ovima koji se tek sad registruju ? E kukala im majka.
Holmse, možeš popularne da staviš gde hoćeš, to je samo jedan klik mišem. Mnogo komplikovano razmišljate, ljudi. Većina najnovijeg članstva je tu zbog postera, definicije tek reda radi. Ranije opcija popularne nije postojala, problem se pojavio po njenom uvođenju. Očigledno da je prouzrokovala deo štete i ona.
I da, ni ja nemam puno pratioca, a još manje aktivnih i u zadnje vreme sam toliko defki poslao ekspresno na groblje da je to neverovatno. Slabi skorovi.
EDIT:
U pravu si 100%
Tako 'e!
Pa, ako dobro pišeš, steći ćeš pratioce, tako to ide, valjda. Nisu svi odmah po dolasku imali 100 pratilaca...
Нека напредују сами!
САМО РАД!
Ako te ne čitaju i ne ocenjuju, nećeš ni pratioce da stekneš. Tako da nema ni napredovanja, Eddie. Prosto, popularne odgovaraju starim članovima, ne i novim. Dakle, ponavljam predlog, ukloniti popularne i videti šta će tada biti.
+1
Управо то, нема курца да се пробијем па да ме јебеш истим.
batalite više kukanje na pratioce, nemojte biti smiješni. pratici mogu biti i sasvim neaktivni, ili banovani, ili da uopšte ne čitaju omiljene.
naročito nema smisla da se na njih žali sada kad je ukinuto ovo čekanje za objavljivanje definicije.
samo vi pišite.
Jel ja toliko lose pisem kad imam pet pratilaca koji nisu anonimne posterdzije? To sa napredovanjem samo pisanjem defki je sviranje kurcu. Moras da imas dobru reklamu tako sto ce ti staviti defku na naslovnu pa ces onda da steknes pratioce. Znaci, rekalama je sve.
Ово...
Што се мене тиче, ја бих уклонио ове популарне и вратио бих као прије, да буду само нове, па их поређаш по популарности и то је то, овако има превише сектора, Одабране, Нове, Популарне, Праћени, Омиљени праћених итд, превише је то...
И да, умјесто што кукате како вам дефиниције нису читане, можда би требало да одете и ви да прочитате понеку нову, а не да зијевате по форуму и да кукате како се не чита, колико ја видим кад оцјењујем нове, прије мене их прочита четворо људи и то је то...
Можда ствари буду боље сад кад дефке одма' излазе, боље је тако за њих бар..
Ајде сад трк на читање нових, нека вам кењање ође како вам не читају дефке.
e smaree, ponavljam ja to od prošle nove verzije, i tjeram sa foruma na defke, al ne ide u glavu... :)