ISPRAVKE u novoj verziji

1. А не, ја само гледам и свако кука како се не чита, али нико не мрда са чата и са форума, само стоје ту, иди бре, читај, прокоментариши нешто, можда се неко и окрене па ти прочита коју дефку...
    Ја сам пар добрих аутора нашао преко коментара и преко нових дефки.

2. И да, умјесто што кукате како вам дефиниције нису читане, можда би требало да одете и ви да прочитате понеку нову, а не да зијевате по форуму и да кукате како се не чита, колико ја видим кад оцјењујем нове, прије мене их прочита четворо људи и то је то...

Ovo.

3. Не жалим се ја на пратиоце него на овај нови систем, откад је уведен, нема оцена па ви причајте шта 'оћете. Ја ионако само нове и одабране читам, ал' други јок.

Што се мене тиче, ја бих уклонио ове популарне и вратио бих као прије, да буду само нове, па их поређаш по популарности и то је то, овако има превише сектора, Одабране, Нове, Популарне, Праћени, Омиљени праћених итд, превише је то...

Слажем се.

4. А не, ја само гледам и свако кука како се не чита

poznato. ima takvih tema na forumu kolko oš.
    eto, sad ti to ponavljaj umjesto mene :)

5. Moras da imas dobru reklamu tako sto ce ti staviti defku na naslovnu pa ces onda da steknes pratioce. Znaci, rekalama je sve.

Ja posle prve definicije na naslovnoj dobio još jednog pratioca! I nije baš uspešna reklama. :)

6. Не жалим се ја на пратиоце него на овај нови систем, откад је уведен, нема оцена па ви причајте шта 'оћете. Ја ионако само нове и одабране читам, ал' други јок.

Пратиоци ти повећају неких 5 поена до 10 и то је то, ништа више.
    Слика ти повећа 3-4 поена исто.

Дакле ништа страшно нити велико....
    Ја одабране прочитам кад случајно налетим на њих, иначе слабо, постере заобилазим у широком луку...

poznato. ima takvih tema na forumu kolko oš.
    eto, sad ti to ponavljaj umjesto mene :)

Размишљам да отворим тему и кукам како нико не чита :))

7. Moras da imas dobru reklamu tako sto ce ti staviti defku na naslovnu pa ces onda da steknes pratioce. Znaci, rekalama je sve.

Ja posle prve definicije na naslovnoj dobio još jednog pratioca! I nije baš uspešna reklama. :)

Ипак не функционише то тако...
    За пратиоце није битна одабрана...

Ти можеш да пишеш 200 дефки за 10 дана и да ти рецимо 10 оду у одабране, а осталих 190 да су говно... То и није баш тако привлачно за читање, штетоваћу тих 10 одабраних да не прочитам само да не бих читао остала говна...

Дакле, битан ти је константан квалитет дефки, небитно, имале оне 5 плусева или 10 или 100, битно је да су добре и да константно пишеш тако добре дефке, е тада већ не можеш да прођеш незапажено, нема шансе.

8. Не жалим се ја на пратиоце него на овај нови систем, откад је уведен, нема оцена па ви причајте шта 'оћете.

za sve: evo rješenja!

9. Kaće više taj blog?

10. Sto se tice ovih popularnih, ne bi trebalo da idu hronoloski, nego ako neka dobije deset pluseva da odmah ide na vrh popularnih, a ne ako je npr. napisana 5-6 sati ranije da se nadje na drugoj strani na koju dosta ljudi mrzi da klikne.

11. Kaće više taj blog?

По мојој слободној процјени никад...
    Који ће нам курац блог кад се не можемо поватат ни са дефиницијама? :)

Sto se tice ovih popularnih, ne bi trebalo da idu hronoloski, nego ako neka dobije deset pluseva da odmah ide na vrh popularnih, a ne ako je npr. napisana 5-6 sati ranije da se nadje na drugoj strani na koju dosta ljudi mrzi da klikne.

То сам и ја питао газду, рекао ми је Зато што вјероватно није била довољно добра да би ушла у популарне и то је 80% тачно, осим у случају ако имаш скор нпр 7:0 или тако нешто...
    А вјеруј ти мени да не би ваљало да улазе тако дефке одозго, било би велике пометње.

12. Ljudi, ocenjivanje je veoma opalo nakon uvođenja nove verzije. Vidim da nisam jedini koji je primetio, ali, evo uzmite primer odabrane definicije.

Pre je odabrana definicija lagano skupljala po 1000+ pluseva, poneke su čak išle i preko 2 soma pluseva. Sad, koliko god da je dobra definicija, nijednu nisam video da je skupila ne preko soma, nego jedva preko 600, 700.
    Dok su na drugoj strani ove popularne, definicije koje imaju ocena kao normalne, ''primećene'' definicije pre.

I to nije slučaj samo za definicije. Posteri su pre išli i do 5000 pluseva, sad onaj koji ubode soma pluseva može da peva i liže bulju u isto vreme.

Generalno je ocenjivanje, ne definicija, već svega, opalo.

EDIT

Sto se tice ovih popularnih, ne bi trebalo da idu hronoloski, nego ako neka dobije deset pluseva da odmah ide na vrh popularnih, a ne ako je npr. napisana 5-6 sati ranije da se nadje na drugoj strani na koju dosta ljudi mrzi da klikne.

Zamisli neko da plus na neku definiciju iz 2008 (random čituckao lik), i taj plus bude onaj koji definiciju progura u popularne. Ne znam za vas, ali meni bi to bilo gotiva :)

13. Тачно је то, Буксно, али ја причам о корисницима који су ту сваки дан, не о ђеци која дођу ради постера и сличица, па прошњурају по одабраним и налупају плусеве офрље....

14. То сам и ја питао газду, рекао ми је Зато што вјероватно није била довољно добра да би ушла у популарне и то је 80% тачно, осим у случају ако имаш скор нпр 7:0 или тако нешто...
    А вјеруј ти мени да не би ваљало да улазе тако дефке одозго, било би велике пометње.

A sta ako sam ja skupio 8 ili 9 pluseva za pola sata-sat dok se jos defka nije izgubila na petoj-sestoj strani i onda mi dodje covek koji me prati i udari deseti plus i kaze: "Aj je metimo u popularne, steta sto ce biti na n-toj strani"?

15. A sta ako sam ja skupio 8 ili 9 pluseva za pola sata-sat dok se jos defka nije izgubila na petoj-sestoj strani i onda mi dodje covek koji me prati i udari deseti plus i kaze: "Aj je metimo u popularne, steta sto ce biti na n-toj strani"?

То је проблем нечитања и онога што сам горе навео.
    Идите читајте, не кмечите по форуму, јеб'о вас он :)

16. Слика ти повећа 3-4 поена исто.

Е да је среће, лололо

17. Идите читајте, не кмечите по форуму, јеб'о вас он :)

Citao bih ja, ali me jebe sto kad ocenim ne izbaci mi odmah skor i ko je autor, nego moram da refresujem, sto me nervira pa me zato ne privlaci kartica sa novim defkama.

18. А што не избачи?

Па изоцјењуј цијелу страну и онда опали рифреш :)

19. Generalno je ocenjivanje, ne definicija, već svega, opalo.

radimo na tome već. kaizen eksperimentiše, nešto uvodi, nešto izbacuje, itd.

20. More sunce li vam vaše!

Prvi koji postuje nakon ovog posta, dobija ban od sat vremena, ako u prehodnih pola sata nije ocenio bar 10 definicija. Nadam se da smo se razumeli, gospodo. :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.