То ниси гледао?!

1. Нисам ни ја Saw гледао. Једном покушао шести део, док сам ручао, и одустао.

Ja bih se ispovraćala ladno. lololo

2. Шта мислиш што сам одустао? :)

3. Шта мислиш што сам одустао? :)

Ma i bolje što si. :)

4. Ја нисам гледао ни један, а и немам жељу, а баш ми се дешава у духу теме да се људи чуде како нисам, мада ми цео трип делује глупо па ме критике слабо дотичу.

5. Halovin,recimo samo onaj iz 2007
    Petak 13.
    Najtmer in elm strit-samo onaj prvi iz 1987
    Bondove,mozda samo 5,6

svi oni imaju dvadesetak delova

edit

Testeru sam gledao zadnju celu,na ostalima sam zaspao

6. Скоро све Бондове филмове сам гледао без краја...серијал се емитовао кад сам био клинац касно у ноћ, и увек заспим негде за време задњег блока реклама...
    До скоро нисам гледао Господар прстенова, али ме натераше...
    Хари Потера сам гледао само први део, остало јок...Нисам гледао Рамба, Осми путник 2, и Рањеног орла (на чему ми замера комплетан женски део моје породице)...

7. До скоро нисам гледао Господар прстенова, али ме натераше...

Ni ja. Svi drugovi gledali, ja nisam, a Hari Potera gledala, i volim. lololo

8. Никада нисам видео ЦЕО филм Ко то тамо пева. Ни Тесну кожу. Не знам ко је Сретјко Шојитј, а виђао сам ги по тв.

9. Господаре никад нисам гледо још целе!
    Нисам ни Хари Путера све делове од првог до задњег редом.

10. Нисам гледао "Пасје поподне" и "Карлитов пут".

11. Уроше, оба филма су добра, само први је бољи...Онај домаћи Јагода у супермаркету му дође ко плагијат филма Пасје поподне...

12. NISTA NISTE GLEDALI? IJU!

Salim se, nisam gledao Avatar, ove neke novije Hari Potere, 2012, najnovije pirate sa kariba i ta sranja.

Jeste da su moderni filmovi, al pola ziljavaca me gleda popreko kad kazem da to nisam gledao lololo

13. Nisam gledao Harija Potera (osim prvog dela), Avatar, bem li ga šta još. Od domaćih nisam gledao Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug i te kvltove.
    I da, naravno, nisam odgledao nijednog Kuma. ::poliva se benzinom::

14. Нисам гледао "Шиндлерову листу", "Леона професионалца"...
    "Жаоку" сам гледао као клинац и више се уопште не сећам о чему се ради.

15. ja nisam gledala avatar. nje.

16. Нисам ни ја, то и не рачунам у филм. Зезам се мало, рачунам наравно, али то више рекламирају као техничко достигнуће него као неки занимљив филм.

17. UROŠE SPREMAJ ISPITE NE BAKĆI SE SAS OVIJA FILMOVI! khm.. da :P

18. Gospodar prstenova...počeo da gledam par puta i zajebao.
    Nekako mi bilo smorasto od početka, a i nisam to baš tako zamišljao dok sam nekada čitao knjigu.

19. sacam se setio. petak 13, nijedan deo
    ali sam to kompezovo tako što sam geldo Krugera svih osam delova, osim ovih modernijih, tipa frdi vs ejlijen, ovaj novi itd...

20. Od domaćih nisam gledao Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug i te kvltove.
    I da, naravno, nisam odgledao nijednog Kuma. ::poliva se benzinom::

::pali šibicu::

:)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.