То ниси гледао?!

1. hari poter najjaca serija filmova ikad pojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

2. Nisam nikada gledao Avatara i ne planiram da ga gledam. Deluje mi da je film govnurda a i gade mi se oni plavi likovi.

3. Kjubrikova odiseja, nijednog kuma,nista od hickoka, kazablanka, nijedan "once upon a time..." , dobar los zao, roki, rambo, 12 angry men, shindlerova lista

4. Ja Rokija gledao 15 minuta sve delove malo pocetak, sredina i kraj...

5. Бондови, Стар Ворсови, Стар Трекови, Матрикси, Saw-ови, Хари Потери, Треинспотинг, Параноја у Лас Вегасу, Твин Пикс, Црнога витеза, остале филмове са суперхеројима, смарају ме, Труманов шоу, Прохујало са вихором и Доктор Живаго, мада за Прохујало са вихором нисам сигуран, можда и јесам, али ми онда није оставио неки утисак. Могуће да сам одгледао и Saw, али да се не сећам.

Trumanov pogledaj... ume da pomeri

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.