То ниси гледао?!

1. hari poter najjaca serija filmova ikad pojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

2. Nisam nikada gledao Avatara i ne planiram da ga gledam. Deluje mi da je film govnurda a i gade mi se oni plavi likovi.

3. Kjubrikova odiseja, nijednog kuma,nista od hickoka, kazablanka, nijedan "once upon a time..." , dobar los zao, roki, rambo, 12 angry men, shindlerova lista

4. Ja Rokija gledao 15 minuta sve delove malo pocetak, sredina i kraj...

5. Бондови, Стар Ворсови, Стар Трекови, Матрикси, Saw-ови, Хари Потери, Треинспотинг, Параноја у Лас Вегасу, Твин Пикс, Црнога витеза, остале филмове са суперхеројима, смарају ме, Труманов шоу, Прохујало са вихором и Доктор Живаго, мада за Прохујало са вихором нисам сигуран, можда и јесам, али ми онда није оставио неки утисак. Могуће да сам одгледао и Saw, али да се не сећам.

Trumanov pogledaj... ume da pomeri

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.