То ниси гледао?!

1. Ја и не знам да је ико гледао цео филм, отприлике само је Батина сцена значајна за светску кинематографију.

2. Ja nisam gledao Leptiricu, domaći horor.

3. Samo tu scenu i znam Uroše,ostalo je nevažno pretpostavljam.

4. Ни ја нисам гледао Лептирицу. Али сам зато слушао Кемалову.
    http://www.youtube.com/watch?v=CsAHEk9ArOk

То сте сви, наравно, чули? Је л' тако? :лош предосећај:

Допуна:

:и стрепња и немир:

5. А "Прохујало са вихором", "Доктор Живаго"? Или ови празнични, "Десет божјих заповести", "Бен Хур"?
    Помиње се доста "Розмарина беба", а други познати хорори, "Истеривач ђавола", "Предсказање", "Створ"?
    Има ли неког да није гледао "Ноћ вештица"? Или неког да не зна ко је Џејсон?

Од ових које си набројао нисам гледао Ноћ вештица...а чисто сумњам да ћу га и гледати...
    Обожавам класике, али Прохујало са вихором ми је тешки смор, ко нека сапуница...

6. А "Прохујало са вихором", "Доктор Живаго"? Или ови празнични, "Десет божјих заповести", "Бен Хур"?
    Помиње се доста "Розмарина беба", а други познати хорори, "Истеривач ђавола", "Предсказање", "Створ"?
    Има ли неког да није гледао "Ноћ вештица"? Или неког да не зна ко је Џејсон?

Ben Hu jebote. Koliko taj film traje ukurac?

Teško je ne čuti za Đejsona. Toliko je filmova o njemu ga je teško promašiti. A i nekako je bitan u pop kulturi.

7. Ben Hur je bio sinoć, ja odgledala na preskok, dugo traje, nije ispod 3 sata...
    Koji Džejson? :)

8. E ipak sam gledao danas Star Vors - - - Nešto Hope i nije loše :)

9. Ben Hur je bas solidan film, ko to nije gled'o, taj se zajeb'o.

10. Meni se mnogo svideo, naročito deo kad mu Lukas da vode da pije i on posle istripuje moć.

11. Ја до скоро нисам гледо Фајтклаб. И кад сам поч`о да причам људима да нисам, а они ме гледали ко идијота, одгледо сам га. Одличан филм, да ли да напоменем

12. Fajtklab sam gledao baš davno, i nešto mi bio rsmo. Ono pred kraj kad počne neke natprirodne frke, taj sf mi uvek bio šit.

Odgledaću sad kad sam mudriji da ocenim bolje.

13. Saw. Ниједан.

14. Saw. Ниједан.

Ni ja. Volim horore, ali kad mi je drug napričao svašta o filmu, odjednom nisam imala volju da ga gledam.

15. GM pre sat vremena
    Saw. Ниједан.

Saw nijedan saw.

16. Partizanske filmove i serije. Cak ni Otpisane.

17. Saw
    Blejd raner
    Razjareni bik
    Brazil

18. Нисам ни ја Saw гледао. Једном покушао шести део, док сам ручао, и одустао.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.