Prijava

Nemam ove kvacice na slovima, ne zamerite.
Ali zivo me zanima cemu to?
Cemu to sluzi, koji ce to ljudima kurac?
Ajd ovog sto je plagijao Pantelu jos razumem, ne razumem al razumem, ajd ovog Djokovica razumem, ne razumem al razumem, ajd ovog Djilasa i Tadica jos razumem, ne razumem al razumem, al kad obican covek, pera, era, mika, laza napravi profil na tviteru cemu to sluzi?

Pomagajte, ne mogu da spavam!

Не знам, ја га направио и никад више нисам отишао... Уверио сам се и у пракси да је бескорисан.

al svi nesto sad kenjaju, tviter ovo, tviter ono...

sta bre?

Е па зависи, ко кења?

pa razni bre...evo i prave profile na tviteru...

neki moji ortaci i tako neki nebitni likovi i tako po tv-u....

ljudi ga prave po principu 'kad svi jedu govna, i ja ću'

Šta je tviter? Ja prvi put čujem.

Šalim se, mene nešto nije intrigiralo da napravim profil tamo. Čemu god služilo.

ni mene Cakana, al skoro pa masovna pojava...ko fejs bre...

Ови по ТВ-у, то је ок, они праве јер им је то маркетинг. А ови твоји ортаци и неки небитни ликови праве профиле да би пратили те људе са тв-а. Ја сам рецимо уз'о да пратим тамо Медведева, Обаму, неке занимљиве институције, вести, стање берзе, али ме просто мрзи да идем и да им читам те твитове... Нема интеракције, а то је смор.

sta im bre treba da ih pratre?

ono mogu da kenjaju s njima ili samo da procitaju sta je ovaj doruckovao...

Obama:
jutros sam ustao, ispisao se, doruckovao, pojebo zenu, otisao u kabinet!
Pera:
kako si majstore? jel vriskala zena kad si je proburazio mocugom?
Obama:
desi Pero, moj ti stero..

taj fazon, to ocekuju?

Oće sa mnom neko da bude twitter frend :)

Ja sam to otvorio i nisam ulazio već pet meseci. Jebi ga, u mom selu to nije popularno.

Dobro, meni fejs valja. Zdogovorim se na brzaka. Pre, dok sam bila više bolid, a manje razumno biće, fejs mi je jeo džigerice zbog ''lajkovao joj je pesmu, sliku... stavio komentar'' drž, ne daj. Sad mi služi isključivo kao sredstvo za komunikaciju.
Tviter je nešto slično fejsu jel?

Evo 'vako javio. Npr. Od kako su došli Žuti na vlast u Suboticu grad je umro. Ono-umro. Nema se gdje izaći, ništa ne radi, sve se zatvara i znaš već. Pustinja. Što bi i hod'o po centru- ništa od tog, skarabudžili kršinu na po korza i to tako stoji. Dakle kud bi jedan prosječni Subotičanin mogao svoje vrijeme provesti kad već ne radi a nema gdje ni izaći što je u okolnostima besparice jedna fina olakšica, al hajd sad. I šta će kud će naš dobri Oliver Dulić koji je čoek ortoped iz Vojvodine a inače obnaša funkciju ministra rudarstva i još par stvari koje nemaju veze s vezom i s njim on ti otvori nalog na tom kurcu da bi on nekako animirao nas, obično pučanstvo i svakodnevno nam davao utjehu u ovom teškom času kad kriza kuca na svačija vrata sem na njegova. I onda mi tako živimo život Olivera Dulića i znamo da naš život nije bio uzaludan. Dakle on na taj način, sigurna sam, želi da pomogne svojim sugrađanima.

Па да, очекују то а добију ово:
Обама: Бла бла мир либија ирак бла бла наши партнери бла бла леп дан данас.
Пера: То Обама, како си мајсторе?
Милион истих коментара
- ништа -

Dobro, meni fejs valja. Zdogovorim se na brzaka. Pre, dok sam bila više bolid, a manje razumno biće, fejs mi je jeo džigerice zbog ''lajkovao joj je pesmu, sliku... stavio komentar'' drž, ne daj. Sad mi služi isključivo kao sredstvo za komunikaciju.

Мене сморио, па ми се више и не да висим на њему. Имам и ову глупост од твитера, ал је још већи смор, па нисам ни тамо. Сад сам овде, ал' више нисам него што јесам.

a sta i tamo imas prijatelje i ta sranja?

i komunicirate?

koliko Obama ima prijatelja?

jel Putin ima vise? ima garant!

Твитер ми је кул. Просто, психопатишем, пратим неке фаце и ишчитавам. Доступност, то ми је кул. Јесте да можеш на разне стране да се информишеш али нпр. одмах су ми одговарали везано за путовања. И то ми је баш до јаја испало. Ето, толико од мене.

Javio, ja imam samo dva prijatelja na tom twitteru koje pratim i koji me prate, ostalo pratim Time photos i takve neke gluposti.
Meni je taj twitter totalno nepotreban za komunikaciju.

Najveća je fora na mobilnom tvitovati, pa kada odeš u Andergraund sa Bubili, Stašom i Liki da za to zna Šone, da se pridruži, ali da napišeš nešto tipa "podočnjaci u mraku, ali frizura je naspavana". Baš kul, to je tako kul.

ma dobro auroro, kazem te Djilase i kurce razumem...

al Peru ne razumem...

dal Pera stvarno veruje da ce mu Obama jednog dana odgovoriti?

pa iako je srbin i pera nije bre tolko glup!