Cemu profil na tviteru?

1. Pritišći sve redom, šta ima veze! :)))

2. Ја притишћем, него неће ово говно :Д
    Ма што год да отворим, празно ми стоји ово :)

3. Мислим да ће Јавио да полуди кад сконта шта смо му направили од теме! хДДД

4. Mogu li da tražim ljude ovde ?? Sa strane mi stoji 50 cent, Pantela, Pitbull .. mogu li ja da idem na nešto kao pretraga, da kucam ime i takoo ?

5. Твитер је ГОВНО.

6. I meni stoji prazno .. govno bre ! Sad ga brišem

7. е то рендом гај прави твитер да би се приближио звездама. да се његово небитно мишљење чује, да се осети битним, хеј радојка, данас сам твитовао са дулићем, играрија за масе.

8. Аман Смаре, не стављај ми линк до профила овде, ко буде треб'о, наћиће... х)

9. Прије ћу ја сломит' компјутер него ово користит' :Д

10. Dobar je tviter :) Kad ti je neko od poznatih ličnosti kul, odeš, nađeš ga tamo, skontaš da je idiot i baš ti bude fino :)
    Pratiću vas sve, da se ne prepadnete :D

11. Смаре бре! Брисни линк до мог профила из поста. :Р

12. Ево рецимо енеми и матрикс, али ја кад њих кликнем, мени све празно стоји, зашто то :)

Pa klikni na "Following", taman da objasnimo i Javiu sutra šta to tačno znači. :)))

13. Ето оде пост :)

Ево ради на хром, него на мозилу неће :Д
    Сад сам кул, имам 5 фолоуерса :Д

14. Ниси морао цео пост, само линк. х)

Ето бре Јавио, видиш да се народ диго да истражује тњитер за твоје потребе! х))

15. Како суптилна патишпањ тема, сви као имају живот и све мање су и на Твитеру и уопште на нету јер као јебу се и имају живот. Мрште на патишпањ, сокаклије!

16. PAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

17. Како суптилна патишпањ тема, сви као имају живот и све мање су и на Твитеру и уопште на нету јер као јебу се и имају живот. Мрште на патишпањ, сокаклије!

Ја откако је одмор све мање јебем, нема што да се лажемо.

18. Javio će da poludi ko što reče enemy, gledam da vas upratim sve sa ovog spiska, pa ćemo da kažemo onda javiu kako je.

Gamby, realno :)

19. imam gugl pljus al ga ne koristim, tviter je jos veci kurac, vukica je keva