Божићне циркуларне поруке

1. То није смешно. Христос богомладенац се родио свима нама и живи у свакој породици која верује у Оца његовог јер је хришћанска породица један од стубова вере наше.

Jeste smešno, Hristos se rodi svima. Ti možeš reći NEKOM: "Hristos se rodi", ali ne možeš reći: "Hristos ti se rodi". Hristos se ne rađa u dativu, niti u takozvanom etičkom dativu, već u vremenu isto tako kao u večnosti, i u svakome od nas isto kao i u Ocu svome. Tako da bi bilo uputno izbegavati upotrebu njegovog imena u kosim padežima.

2. Hahahaha, Valdemare, ojebao si na više nivoa

3. Pa reci, kad je tako, šta drugo da napišem?

4. Ma u pravu si ti za sve :-) A tema je mnogo dobra, šteta što se nije lepo razvila. Umro sam na onaj haiku na drugoj strani. Čim se budem dokopao kompa, daću doprinos temi, mrzi me da kucam preko moba.

5. Hristos se rodi!

Otis'o u crkvu oko 11, mislio da budem malo reda radi i pocela sluzba. Ja budala stao u prvi red i sa ortacima cekao do kraja - nisam mogao da izadjem. A kuci ceka pecenje :)
    Naravno, dobio sam 35 identicnih poruka.

6. “U večernje badnje sate,
    poruka mi stiže, brate.
    Istina je, a ne šala -
    od Mladića generala.
    Ovako mi Ratko reče:
    „Da čestitam Badnje veče
    svim Srbima, srpske krvi,
    među njima ti si prvi!
    Nek te zdravlje i veselje prati
    i poruku nemoj svakom slati,
    jer“ - general podvuče na kraju
    – „pravi Srbi sami je čitaju!“

7. Verovatno je bilo, al zaslužuje da se kači svake godine

Kukuriče stari pet’o: Ja bi tebi koko met’o. Iju pevče, koka reče, pa zar na Badnje veče? Sad mi se mnogo kara, naguzi se koko stara. Jebaću te baš na veče Badnje, makar mi bilo zadnje. Dragi pevče samo bodi, mir Božji Hristos se rodi!

xDDD

8. Iz gnijezda sokolova i jazbine gorskog vuka, tebi pise i pozdravlja ljutog zmaja desna ruka. Ispalicu ceo sarzer i rakiju popit za te, pozdravljam te po sto puta, srecno Badnje vece mili BRATE. :-D

9. O moj brate
    moja diko,
    da li ovo ima iko.

Ovo jutro
    ovu srecu
    kad u badnjak Srbi krecu,

katolici sve bi dali
    da se kod njih badnjak pali,i
    balije sve bi dali
    da se nisu obrukali
    i odrekli casnog krsta
    ne krste se sa tri prsta,
    zato brate ti nezali
    nego uvjek badnjak pali...

10. Audi karavan zelim ti za Badnji Dan,sto kvadrata novogradnje zelim ti za Vece Banje,za Bozic sve zelje da ti ispuni ribica zlatna,pa makar ti zelja bila da to bude jahta ,a ako ti treba jos koja kinta ....onda rode moj mora da se rinta!

11. Kolko sam srecan sto ne dobijam ovakve poruke

12. VOJVODA88
    Kolko sam srecan sto ne dobijam ovakve poruke.
    Srecno Badnje vece moj burke.

13. Kosovac ne dobija ove poruke? Važi

14. Iz garaže vadi haubicu
    Taj običaj mora da se štuje
    Srbin danas proslavlja badnjicu
    Da se puca kako dolikuje

Ako imaš i brovinga čisti
    Da se čuje pucanj na sve strane
    Jer mi nismo ko hrvati isti
    Mi slavimo ove svete dane

Čestiti Srbin mora pucat jače
    Običaji imaju svog reda
    To je njemu ostavio zavjet
    Otac njegov i a i stari deda

Nemoj sebe degradirat time
    da ne pucaš na badnjicu svetu
    Jer oružje vrelo naš je pravac
    Ti si Srbin, ti si pravoslavac

15. Skočimiše, ti sam smišljaš ove stihove?

16. Бохор
    Kosovac ne dobija ove poruke? Važi

Jer on pakuje govnjiv duvan u garaži.

17. O moj brate moja diko da li ovo ima iko.Ovo jutro ovu srecu kad u badnjak srbi krecu.Katolici sve bi dali da se kod njih badnjak pali.I balije sve bi dali da se nisu obrukali i odrekki casnog krsta i ne krste sa tri prsta zato brate ti ne zali nego uvek badnjak pali.Srecno badnje jutro.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.