Problem sa šerovanjem

1. Imam dva kompa. Jedan je desktop vezan kablom za HG520, drugi je laptop na wirelesu, mada i njega ponekad kačim na kabl.
    Šerovao sam neki folder na desktopu, ali ga na laptopu ne vidim. Sa laptopa vidim komšijin računar kome dajem wifi, vidim šerovane stvari na laptopu, ali ne vidim desktop, a pri tom , desktop vidi šerovane stvari na laptopu.

Probao sam u services da aktiviram firewall /internet connection sharing, međutim , odbija i izbacuje mi poruku da je fajl možda obeležen za brisanje. Skoro sam sa combofixom sređivao nešto , pa se bojim da ga nije on "potkačio". Kako da obrišem combofix, tj. da nađem fajlove koji su markirani za brisanje?

2. Combofix se ne brise, jer se ni ne instalira. On sredjuje Win tako sto vecinu stvari vrati na default vrednosti. Ponekad se u tome izgubi neki stampac, neko podesavanje, ali ako ne obori sistem, najcesce mu dosta pomogne.

3. Sto se tice serovanja, pusti taj drugi komp da pretrazuje mrezu, ostavi ga u Network, jer Winu cesto treba vremena da vidi serovane stvari.

4. Mada se meni sve nesto cini da si ti samo hteo da se pohvalis.

Imam dva kompa.

5. Ostavio sam ga. Vidim ja njega preko workgroup, ali kada kliknem na njega, izbaci mi obaveštenje da nemam pristup/dozvolu da ga koristim , a pri tom ga nisam zaključao.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.