Prijava

Ej bre, Pink 2...Sad baš puštaju neku pesmu, težak transfer.
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=IE2k3YMjRms

Sad 'ladno ima četiri Pinka...

Izraz "Gledati svet kroz ružičaste naočare" polako dobija novo značenje...

Ima ih i više...

pink,pink2,pink music, i pink cetvrti neki.

pink family i pink kids

Znači 5?
pink 1, pink 2, pink family, pink music i pink kids?
Kukuuuu

hehe, ladno iam pink 2, danas sam provalio to.

neće izgleda pink2 biti tako loš.Koliko vidim program će popunjavati filmovima i ponekom haha serijom u vidu agencije za sis.

Dušane dvojka će biti sranje kao to je i ovaj Pink. Samo mi nije jasno kako je tek tako frekvencija koju je Avala koristila mogla da bude data Mitroviću, valjda je trebao da bude otvoren novi konkurs za tu nacionalnu frekvenciju jebem ti državu.

e kad bi puštali ponovo bejvoč od početka...da vdimi ponovu đinu li nolin i jasmin blit kako..pluvaju, pa izlaze onako vlažne iz okeana..

gonzo, mensečini da mitrović od početka imo neke veze sa avalom.

Jeste Manijače, čitavih pet posto vlasništva, makar je takva zvanična verzija mamu li mu lopovsku.

Mogli bi Nika Slotera opet.

Ја јутрос гледо Змајеву куглу на двојци! Двојка јемен!

i što kaže natnat, sloter nik.
bejvoč i alf. i još neke.

Pa nije baš gonzo pink nema nikakav ni filmski ni serijski program i realno sranje je pljujem i ja po tom pinku.Al neću da pljujem po nečemu što još nije ni počelo sa emitovanjem a barem po programu vidim da je pink2 načičkan filmovima.Juče je bio ovaj film gledao sam ga ranije i nije ništa posebno al je opet nešto što mož da gledaš iz kreveta uveče i da ubivaš vreme.
http://film.krstarica.com/l/filmovi/isplata/
Uz još par stranih serija poput breaking bad(puštali su na pink family koliko znam) i recimo ove što manijak i natnat reče bio bi to sasvim solidan program.To bi već ličilo na pink pre deset godina kada su puštali simsonove i još neke dobre serije i kad se mogao uvatiti dobar film na tom programu.

Ovaj Ivan Ivanović je stvarno očajan kao stend ap komičar. Tu nema harizme, sve usiljeno, ne smije mi se dok ga gledam...
MILORAD DODIK PRECEDNIK GOSTUJE KOD IVANA. Aj i to da vidimo.