ШТРАЈК! Серијско самобановање модератора зарад боље и светлије будућности зелене Вукајлије
  • Сантјаго Коровјов

Стара екипа модератора (2008-2010) бојкотује сајт од сада па надаље. Наиме, данас у току дана, на модфоруму избила је жестока свађа након чега су Келт, Џими и Лули решили да се повуку. Они, као модератори који се залажу за нешто оштрије критеријуме брисања и оцењивања су жестоко извређани и искритиковани од стране новијих модератора (крај 2010 и 2011 едиција) након чега су одлучили да неће радити у непријатељском окружењу. Питање је и хоће ли се враћати на сајт. Ви који подржавате нову екипу, сад ћете видети шта значи преливање дефиниција.

ПОДРШКА МАТОРЦИМА!

• dusan1001

PODRŠKA STARIM MODOVIMA
    RAZMOD ZA NOVAJLIJE

• kizo

UKINITE POSTERE!

• dusan1001

Takođe kaizen bi trebalo da se zapita dal je slabija posećenost zbog nove verzije il zbog nečeg drugog,i ranije se menjao izgled vukajlije al zbog toga nije padala posećenost
    EDIT

Деца...

Reče neko ko nije ni punoletan ololololo

• cornelije

LULI I DŽIMI moji Puleni! i bruce je dobar al ovi su mi ono omiljeni! PRAVDA ZA LULI!

• Зна Мурињо

Па зато сам и реко Дуле :)
    Мене су толко пута бановали јер сам дериште

• Сантјаго Коровјов

Деца...

НЕ разумем чему овај коментар.
    Каизене, ако не видиш да је сајт постао го курац, ваљда ћеш скапирати да ће га ово још више разјебати.

• Vučica21

Da se vrati Frenki!

• En_Dotter

Што су ови стари модеатори глупи... Шта каизена боли курчиница какве су дефиниције? Битна је посећеност. Кад су миџит и онај куленбој постали модови, шта се сад који ђаво буните? Заборавих да поменем и оног маторог комплесаша међу модовима.

• Bruce

Reme, to što ti imaš neke informacije iz povlašćenih izvora ne znači da smeš da ih iznosiš javno...

• cornelije

Оћу мој удео у 2. 000. 000. 000. долара, колико сајт вреди.

• Фејзбукманијак

Кајзена боли уво, овакав сајт му прави паре.

• Kobe braTe

Mene za moderatora !

• S

Reme, znam da si dobar sa Džimijem, ali on je rekao svoje tamo gde je trebao. Nema potrebe da te interne stvari iznosi na javni forum i to posebno ne preko nekog drugog.

EDIT:

Reme, to što ti imaš neke informacije iz povlašćenih izvora ne znači da smeš da ih iznosiš javno...

Kao što reče kolega.

• Ludi Psihijatar

UKINITE POSTERE!< Podržavam
    Napravite drugi sajt sa posterima možda zbog toga koči
    Jel mogu ja da budem mod dok se ne pomirite? vidite kako sam sladak ^^
    Volim vas ljudi :*

• cornelije

Jebeš vukajliju kad je komercijala, zato defke moraju biti probrane.

• Punjac

nek se svi modovi samobanuju i to trajno