Jagodina - grad buducnosti
  • Chibby

Da vas vidim sada! A?

• Earthworm Jim

Nakupilo se postova, zaključajte temu i otvorite 'Jagodina-grad budućnosti 2'.

• Čo

Polako ljudi,jebemliga. Svako ima nešto da kaže. Slažem se sa Gambijem.

• Dzankee

Ovo je za printskrin.

Jagodina grad Palmi

• Cara™

Ja mislim da je Jagodina budući glavni grad naše zemlje! Ono, u budućnosti će imate otkud znam. 3 ŽIRAFE?

• brainiac96_Dio

Hahahahahah ja sam iz Jagodine...
    Moje mišljenje da je život u Jagodini sada mnogo bolji nego pre nekoliko godina, zbog razvoja turizma i ostalih zajebancija...ali je malo preambiciozno da Jagodina bude grad budućnosti...

• Скелетор

JA BOLESNIJI NAZIV TEME ZA FORUM U ŽIVOTU NISAM VIDEO!!!!!

brainiac96_Dio
    Hahahahahah ja sam iz Jagodine...
    Moje mišljenje da je život u Jagodini sada mnogo bolji nego pre nekoliko godina, zbog razvoja turizma i ostalih zajebancija...ali je malo preambiciozno da Jagodina bude grad budućnosti.

Ja sam '83. i ne vidim da se nešto bitno promenilo u Jagodini. Ništa ne valja. Ako oćeš poso, učlaniš se u Palminu stranku i čuvaš životinje u zoo-vrtu, ili naplaćuješ ulaz u akva-parku. Ma ludilo.
    A što FKS propala (a bila nekad br.1 u ovom delu Evrope za proizvodnju kablova i kalemova), pivara prsla (a imala je i tradiciju i kvalitet), YUHOR bio nekad najveći proizvođač i izvoznik mesnih prerađevina, jači i od CARNEX-a...Sve te firme su zapošljavale oko 30.000hiljada radnika nekad i svi su bukvalno ŽIVELI od plate, sada jedva da ukupnu imaju 5.000 radnika i teško da može da se PREŽIVI od te plate.
    Palma samo maže oči narodu preko TV, vi i ne znate kakav je to skot i mrcina od, ajde da kažem čoveka. Pa on je šurovao sa Arkanom i Pelevićem devedesetih, nakrao se ko ciga na vašaru, a sad prodaje tu neku prefinjenost na TV i sl. Ma kako vetar duva, tako i on leti.
    Jedina lepa stvar je što đaci ne moraju da plaćaju bus do škole, ali to je kompenzirano kojekakvim doplatama i plaćanjem parkinga - čist baterflaj efekt.
    Jagodina je možda lepa na oko, ali samo na oko i na TV-u.
    Jedino je dobro što imamo kvalitetne pičetine, što mlade što stare, ali i one pale za BG,KG,NS,NI i sl. čim dobiju krila.

• Zmia

haahhaha kakva tema.

Jagodina je možda lepa na oko

Ono što Jagodinu čini lepom je neposredna blizina Ćuprijine ružnoće :)

• Tulumbac

Ma kako vetar duva, tako i on leti.

Da mi je videti koji to vetar može da ponese Palmu, lololo

• Скелетор

Ono što Jagodinu čini lepom je neposredna blizina Ćuprijine ružnoće :)

Misim da sam ja to negde provalio, nekad davno:))

• brainiac96_Dio

Pa on je šurovao sa Arkanom i Pelevićem devedesetih, nakrao se ko ciga na vašaru, a sad prodaje tu neku prefinjenost na TV i sl. Ma kako vetar duva, tako i on leti.

A mom dedi je istovarivao ugalj...:D

• Earthworm Jim

Ali naziv teme je vrh.

• Скелетор

Da citiram sebe

JA BOLESNIJI NAZIV TEME ZA FORUM U ŽIVOTU NISAM VIDEO!!!!!

Taj rad gamby,a?:))

• Dzankee

Јагодина град будућности ?

Биће.

• Earthworm Jim

Jagodina u tiganju? Nemoguće!

• brainiac96_Dio

Hahahahaahahahahaah gamby :DDDD

• dusan1001

hahhahahahaha

• StefanBičBožiji

Palma je devedesetih pokrao pun kurac uglja iz sokobanjskog rudnika... A sad je posten... Posten je moj kurac...

• Rodjo

PALMA JE KRALJ!