Prijava

JTU, svaka čast. Čestitam i jako mi je drago.

Ja ovo nisam ocekivala.
Prijatno iznenadjenje.

ja sam očekivao, ali opet.. elegantno.
:)

Са стилом, драги, као и увек ♥

Увек сам те гледао као млађег брата:) иза сваког зла, стоји мирна душа. ЈТУ, лепо од тебе, али не попуштај, остани што јеси.

Oho ho... Citam i ne mogu da verujem. Da nije neko JTU-u provalio pasword? :))

Salim se, ako tako i treba JTU. Znaci sad si nov covek?

Auuu, sta su to meni sipali u pice nocas?
:D:D

Неће ваљда сад, после овог писма да скочи са Бранковог моста??????

P-A-T-E-T-I-Č-N-O.

JTU, prc. Što misliš ti, da je ovaj sajt zbog tebe? Da sam naprimer, ja ođe zbog tebe i svađe s tobom? Jedno znam, ti nisi zdarv u glavu, čas nekome veliš da ga prezireš, a sad ispoljavaš bezgraničnu ljubav prema tome istome. Aj sad fino reči ko te nagovorio da sve ovo napišeš, jer tebe samome ne bi palo naam. Ja ne znam kako narod može da ti vjeruje, jer da se tako neko iS čista mira preobrati, pa to je čudo ipo. A ja ne vjerujem u čuda. Bolje ti je napiši da si da si se sve ovo zajebavao, ili da te neko nagovorio, ovo ti jednostavno ne pije vodu. Ma ne pije ništa.

Sav ovaj moj post može da se sažme u tri riječi : prc prc prc.

I još si ovo stavio u Sve vezano za Vukajliju... Stvarno, iznenadio si me, i to negativno.

Luka, je l' se secas da si mi ovo, gotovo identicno, vec jednom napisao?! Na PVTu, pre oko 2-3 meseca, kad smo se poslednji put kacili. Isto si se izvinjavao i "jedva prevalio preko usta", gotovo se kunuo da neces vise nista lose meni izreci i sl. Secas se toga?! I kako sam ja odreagovao? Bez "ali" sam pristao. I mir je bio dok se opet nisi drznuo da radis sve sto radis. I uvek moras biti u centru paznje, glumiti nekog mucenika i sta ti ja znam. NE MOZE! Ne prema meni! Oprostio sam ti ja davno klinjo! Ali zaboraviti necu i zato ovo tvoje ne pije vodu. Spusti se na zemlju i pocni da mislis tom svojom glavom! Nema "izvini" posle svega. Nema "jeb'o sam ti mater nakaznu" x bezbroj, a posle "preterao sam, izvini". Pokusaj da uradis nesto korisno u zivotu pa da tako privuces paznju, a ne da budes, sto Mesja kaze, patetican.

мислим да би у наслов требало додати и РАСПЕЋЕ

OK, ja ne znam sta da kazem... Da li cu ti oprostiti ne znam, pitanje je vremena. A zaboraviti necu nikako! Ne vredi ti da se izvinjavas... Steta je ucinjena.

Šta očekujete, ozbiljno, da kleči na kukuruzu? Mislim izvinio se, šta ćete više?

Исус је учио људе да праштају...Хришћански је праштати.

ПС. Сад ће неко да напише: Абабовићу, ајд` не једи говна и терај се бре у три лепе пичке материне. :)

Najteže je oprostiti...