Металика КОНЦЕРТ 8. МАЈА на УШЋУ

1. Ћавез, и ја био у фан питу. Да сам видео тему на време, исцимао бих те на моб.
    Ал сретох једног другог вукајлијаша.

Углавном, пичвајз. Колико сам могао да видим, било је и рањених.
    Највећи концерт на ком сам био, по мојој субјективној процени и најбољи, феноменална свирка, мада не могу да кажем да сам одушевљен сетлистом, пошто нисам баш фан Црног албума, тачније нисам уопште, али океј, може да прође, ипак смо то унапред знали. Изненађење у односу на Праг је била Battery, што је кул. Одр'о сам грло већ на Master of Puppets, у лошој сам форми, бре.

2. Ја чуо од ортака да није било скакања и драња тамо назад. Бем ли га. Чекам Озија, не обожавам Металику баш толико. Ајд причај утиске. :)

3. Оћу, ујутру, сад сам мртвосан, пешке се вратих с Ушћа.

4. Ћавез, и ја био у фан питу.

Koji smo mi paori, jebote, kad smo ovo uspeli da ne skontamo, haha.

A što se koncerta tiče - bogotac level.
    Što se tiče nivoa svirke, svetska, nemam zamerku. Jedino malo imam zamerku na set listu, to jest, malo veću zamerku. Ni ja nisam toliko fan Black albuma, ali iznerviralo me je odsustvo nekih pesama koje su morale biti tu jednostavno. Celo vreme sam čekao da počne ili Sanitarium ili Justice for all ili Eye of the beholder, ali tuki. Čak ni Fade to black nije bio, što je možda i najčudnije. Ali razumem ljude, i mene bi smorilo da 30 godina vrtim neke pesme svaki koncert ispočetka.

Sve u svemu, sabijanje. Ali Trudžilo objasnioi koncert onim Indijanskim deranjem na kraju, tu sam umro od smeha.

5. Одушевљен сам неким стварима са концерта, али не могу да не почнем ову рецензију срџбом и јебањем кеве.

Значи, нека ми се организатори и јелен пиво и београдска арена и она пр пичка и сва говеда напасу муда. Па шта смо ми са јефтинијим картама, шугави у пичку материну? Бина од 2.8 м? БИНА ОД 2.8М!?!?!? За 2 и по сата ни један једини пут, никог од њих нисам заправо видео, било је момената када сам једва видео и видео бим... И оно озвучење, шкк? Киркове солаже сам чуо можда 2-3 пута.

И наравно да смо се сви позади сморили, нико није скакао јер имаш осећај као да се губиш у својој соби а не на концерту.

Мада је и публика била крш. Јбт, на ЈНА је било мање људи али су сви јебено скакали цео концерт. Јуче погледам трибину, театар атмосфера.. А у курац.

Сет листа је мени сасвим ок, они су и рекли да ће бити блек албум (који ја лично обожавам) централна ствар, одсвирали још 3-4 највећа хита, а ово остало је све већ од човека до човека, ко шта преферира.

Оно што ме је одушевило је Џејмсово певање, које се невероватно поправило од 2004 и још неких лајв снимака, поготову с обзиром да није млађи, нег' старији осам година.

Углавном, одрађен концерт, иста сет листа као и у Прагу, сем што је уместо Блекенда ишао Батери. Иста Ларсова прича као прошли пут, "бла бла бла, ко се слаже да не треба да прође 23 године да опет дођемо" "Бла бла бла ко се слаже да не треба да прође 8 година да опет дођемо"... Ма терај се дилејо.

На крају крајева, немам ништа бенду да замерим, чак имам и да их похвалим, док је за организацију друга прича.

6. Било је јебено феноменално! Када су свирали Уан са свим оним ласерима било је нестварно...генијално... Једни ми Нотинг елс метрс није био нешто, као да су га збрзали...

7. Ma matorci sabili pošteno. Objasnili kako treba dizgleda scenski nastup, svirka uopšte i te pičke materine. Oduševljen sam iskreno. Ne gotivim blek, al nema veze...pevo sam ga, i iznenađen sam sobom što znam reči svake pesme jebote.
    I, hehe, bio sam na 2m od pape heta! u jednom trenutku možda i bliže čak:)))
    Upozno sam Trišu u fan pitu, za vreme MašinHeda, bio sam sa nekim ortacima pozadi, tek kad počela Talika smo prišli kolko smo mogli.
    JEBENI SVRŠ!

8. Значи, нека ми се организатори и јелен пиво и београдска арена и она пр пичка и сва говеда напасу муда. Па шта смо ми са јефтинијим картама, шугави у пичку материну? Бина од 2.8 м? БИНА ОД 2.8М!?!?!? За 2 и по сата ни један једини пут, никог од њих нисам заправо видео, било је момената када сам једва видео и видео бим... И оно озвучење, шкк? Киркове солаже сам чуо можда 2-3 пута.

Хаха, сакррррз! Нисте имали ни лопте, ни ласере. :P
    Шалим се, ал' стварно, то је Металика, јбт, а штекаш се за 900 кинти разлике између карте за фанпит и карте за партер. Мислим, шта тачно може да се види из партера? Још неки људи су ми рекли да је позади било крш. Код нас напред је озвучење убијало колико је било јако. Плус није било гужве, први пут да одем на велики концерт, а да не морам да се зипујем с осталом стоком, тако да сам задовољан што су организатори обезбедили довољно велики простор за нас у фанпиту. Е, а мислим да су га највише испушили они на трибинама који су платили карту пет и по 'иљада да би били иза партера, хаха. :)

Једни ми Нотинг елс метрс није био нешто, као да су га збрзали...

Натинг елс су ујебали на оном месту после првог рефрена, Ђејмс кренуо да свира ону тему из А мола што иде, а ова двојица назад строфу. Било је ту и тамо грешака и на другим песмама, али кога боли курац, кад су развалили концерт.

9. što reče Džim, ne kapiram one što su bili na tribinama..šta, sediš na talikinom certu udaljen preko 50m tamo negde iz kosine i plaćaš preko 5 iljade za to mesto??
    hahahahahaahahah. smešno jebote. odnosno, ne kapiram. ma kapiram, al da ga jebem..ma, ko ih jebe.

10. Imo sam spremne čepiće za uši, za svaki slučaj, al nisu mi bili potrebni ipak, jer se sve gotovo savršeno čulo. pogotovo zbog toga što sam bio negde na sredini centralne skele.

11. tu sam umro od smeha

Pa svi smu tu otkinuli. :)

12. Они што су седели на метаљикином церту, то су инвалиди, шта вам је.

13. Хаха, сакррррз! Нисте имали ни лопте, ни ласере. :P
    Шалим се, ал' стварно, то је Металика, јбт, а штекаш се за 900 кинти разлике између карте за фанпит и карте за партер. Мислим, шта тачно може да се види из партера?

Мрзим вас. :Р
    Дефинитивно се не исплати ићи у партер... Мене болео курац, гледао сам их 2004 и било ми је сигурно боље тада него било коме синоћ у фан питу, јер сам био на трибинама, били су ми у равни, а био сам одмах до бине (за исте паре које су дали сви остали на стадиону). Међутим!!!! Није ни поента да буду сви у фан питу, кои курац, то је почело као, ај 100 људи да виде најбоље, њима да наплатимо највише, па ај 1000 људи да види добро, па њима да наплатимо мало мање, па ај да 6000 људи види, а ове остале ко јебе... Ни партер није био јефтин, и не бих се ја ни штекао за карту, али постоји хиљаду разлога што неко иде у партер... Мсм мој конкретно, нисам морао да будем толико близу, јер сам већ све то доживео, али дај бар да видим концерт бре!
    Већи део концерта сам гледао у кров стејџа. -.-

14. Ha, ja bio u prvom redu partera tačno ispred bine. Lars je čmarina šugava i treb'o je on da izgine a ne Klif, govnar, Ovi oko mene su mu skandirali "Lars je gej!" umesto "We want more" pre onog "bisa". Sve u svemu odlično, bolje nije moglo da bude... Ne mogu da opišem rečima kol'ko sam bio uzbuđen kad su krenuli. :D
    Edit:
    I sve se videlo i čulo lepo tamo 'de sam bio ja.
    Edit na edit:
    Utisak večeri, van svirke je definitivno "Walk".

15. Meni je bilo odlično.

Samo malo gitare da su pojačali, i to e to.

16. Мада је и публика била крш. Јбт, на ЈНА је било мање људи али су сви јебено скакали цео концерт.

Pa iskreno, na celom Bleku ti u suštini nemaš nijednu stvar za šutku. Ako pod skakanjem podrazumevaš to.
    Jeiga, znalo se unapred sve, zahvlajući certu u Češkoj. Fala ima na Battery mnogo.
    još sam' dubacili 4 jahača il bar kripin det, i toe to.

17. Ima li snimljeno koncert ?

18. Било је одлично, није било шутки толико, људи су се разбежали после неколико песама(макар са места где сам ја била, а док није почела металика није могло да се дише) али скакали су људи, није било толико мртво. Мада имам замерку, то што је онај звучник окренут ка публици био много јак, да у неким тренуцима нисам чула шта свирају већ само бубањ и мало баса и шуштање гитара, глас уопште нисам чула и то ми се није свидело. Али опет, био је одличан шоу, изненадила ме је количина њихове енергије и било ми је баш лепо. :) О сет листи нећу да причам, нису биле лоше песме, могли су да додају још нешто али задовољна сам, вредело је сваке паре коју сам дала за фан пит и поново бих ишла да ми се укаже прилика

19. meni je jedino smetao taj blek album. jeote, ne možeš praviti koncert i svirati ceo album, koji pritom nije ni blizu prethodnim. mogli su umesto holier than thou, of wolf and man i tako tih šit pesama ubaciti creeping death, fade to black i tako neke, valjane.

fan pit bio prevelik, snejk pit totalni promašaj.

momački su sve odsvirali, (mada o kirku imam sve lošije mišljenje), truhiljo ODLOMIJO, battery me je baš prijatno iznenadio. mnogo dobar cert, vredelo svake pare, mada sam bio na boljim

20. пао разоч што нису свирали мемори римејнс, било би до јаја да смо хорски то отпевали за бис, ко овде http://www.youtube.com/watch?v=oQxoZY_9ncM

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.