Prijava

Hrastu, argumenti su ti golishawa kurchina.

Kakwa noobara newidjeno, fala bogu shto je otishao

ti si josh fotosintezirao

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

reagdzije su to caro, najgora vrsta

sad se on nashao na kraju teme gde je GRAND FINALE gde se glasa, nameshta, bodre određeni psoteri, da spamuje kako posteri i nisu toliko glupi + uzeti su sa neke teme

e pazi, droga sekulić doktora morona

NELOL

koliko biste hrastova drzali gajbi? ja nijednog

Teebra, jedina korist od hrasta je za swinju jer woli zhir!
Druga warijanta je parket, a moramo se slozhiti da ti postawljash i hrastow parket

http://static01.rupor.sampo.ru/remote/046a177fbe2255b3cb3ede052d294fa6.png

sad je kleknuo pored kreveta, chvrsto stiso cebe i moli se swim silama da se zakljucha owa tema

zasto jer mu nishta ne preostaje jer je skontao da nije ni trebao da upada kad ne ume da glasa

sjebo se jbg, verovatno se kaje dok rifreshuje ujedno moleci boga da prestanemo jer pochinje da ga boli glawa

hrast je jedino dobar za parket i nishta drugo realno

Da, nema shanse da ne chita swe owo jer je noobara, a da nije ne bee ni dolazio. Dodatno mu ide na zhiwac shto sam stawio drogin awatar

LOOOOL

Kapira da che nas pobediti jer koolira i ne jawlja se da mi mislimo da on ne chita. A ne kapira da je tek tad izgubeeo

napisao je komentar al se prstic trese, plashi se da poshalje

shvata da mu nije trebalo owo i brishe komentar, pishe novi u kome izjawljuje da nas je istrolowao i da se ne palimo

Tibor Váci
shvata da mu nije trebalo owo i brishe komentar, pishe novi u kome izjawljuje da nas je istrolowao i da se ne palimo

Sad si mu naprawio alibi. Swakako nije mogao nishta pametno da smisli, ali ovo ga je ohrabrilo.

LOOOOOOOOOOOOOOOOL

odjawio se i sad prati iz ofa