X koњкurц za najglupшi просер [ПОБЕДИО БОЖИЋ]

1. Ralno, mogli bi da sredimo da žena jeti bude pobednik. Ima smisla.

Mada jedna je Droga Sekulić

2. jel droga živa da lobiramo da se pobednik stavi u odabrane

3. mada je đembeli naviše zaslužio da se nađe u odabranima

4. ево га победник, закључавамо тему
    http://www.dodaj.rs/f/5/aC/2bukyQ2T/5/klikeri.jpg

5. Wejtuj DŽ@ni

Kapiram da sam dovoljno dokon včrs, pa ću prebrojim glasove, onako nasumično.

6. Cari onemogućiti glasanje

7. http://www.dodaj.rs/f/5/aC/2bukyQ2T/5/klikeri.jpg ovaj je definitivno pobednik za sva vremena i tesko da neki poster sa bilo kojeg konkursa moze dostici dojajnosti ovoj

8. Ajd dobro ollanik isposhtuj me brate

Jbt dva dana sam smišljao onaj video i sad oćete da me sjebete.

Dok sam ja cepao po tim konkursima ti si otvarao 50i nalog i jebo majke modovima.

SHTA JE TU FEEER

9. ne kazem ja nista protiv video brate,dobar je
    droga sekulic nije,al nema veze s ovim

samo kazem da je prevrh onaj poster,pogledaj ga samo brate...za mene je pobednik svega naslikanog lolo

10. Nemamo bash slichan smisao za glupaw humor.
    Recimo, meni je fora da ne bude baš ono idiotski glup, nego da ima pokušaj da ispadne inteligentan a debelo omane. Taj neki raduljica

11. kod mene je fazon da namerno bude bas onako retardiran na sto vise nacina moze i da je nesto rendom sto bas nema nikakve veze s vezom

12. znam, provalio sam. I đaniju isto.

Teebor ima dobar smisao za glupaw humor, uz određene propuste teepa droga sekulić

13. tibor objasnjava i u pravu je za drogu sekulic,ne valja droga sekulic

onaj tvoj je bio do jaja sa srnom i pise vidi ga mali ker,dodji,ker,mali ker,tu sam se iskrivijo od smejanja,ne znam jel ovde ima ga

14. za drogu sekulić sudish na osnowu lične impresije jer voliš drogu, a ne voliš narodnjake jer to ne ide. I otud taj hejt prema dobrom kvalitetnom posteru.

Taj poster sa lanetom bi voleo da vidim. Nema ga na konkursu.

Jbg, nisam ja kriv što je konkurs nikaav. POgledatje ko ga je otvorio i stvar je jasna

15. za drogu sekulić sudish na osnowu lične impresije jer voliš drogu, a ne voliš narodnjake jer to ne ide. I otud taj hejt prema dobrom kvalitetnom posteru.

nije to to,ne bi rekao...i da je stavljena nigrutinova glava na led i pise ajs nigrutin isto mi se ne bi svidelo...to mi nekako na tu foru droga sekulic

16. da je stavljena nigrutinova glava na led i pise ajs nigrutin

Dobra ideja za poster
    LOOOOOL

17. Narod prepozno kvalitet, rotfrajer dn pobjede firči napolje

18. Ostavika me riba, stanija wolim te

19. rotfrajer je los