Prijava

Zute mrezaste carape da se zabrane, i necu bre da gledam avetinjski beli pivski stomak iznad kurca boje lilihipa! Uvek se setim Ere Ojdanica!! I kad se Poljakinje na ulici, amaterke potpune, jebu za novac necu bre da vidim silikone DD! Necu da gledam kako devojka mljacka kurac kao posnu poparu, samo glavic lize kao Lesi! I necu da gledam kako joj je anestezirana picka pre nego sto navali Leks da je KAZNJAVA kurcem, hajde malo da izgleda prirodno! Napravi mi kompleks od velikih, pa sam manje izbirljiva, ne volim to!

mene napinje onaj gonzo...mora malo da ima neku pričicu.

a ne ona drapa mindžu pored bazena i odjednom dodje leks. napravi zaplet, reditelju. neka leks bude raznosač nečega , a da nije pica.

Izbaciti scene grupnjaka u kojima se frajeri dodiruju glavicima.

Smara jbt. Kome je trip da ga mulja u ribu zajedno sa nekim degenom koji izgleda kao da ga je keva samarala svaki put kad dobije manje od cetvorke iz prirode i drustva. Em je gej, em je diskasting.

mene najviše nervira stil tovara-jebaću ti mater sad, još kad je uz to usiljeno drmusanje tipa nisam se iživeo,uz čupanje za kosu, dok ona pokušava da kao fejk uživa a na grimasi vidiš bol, ne podnosim.
isto bre nađite makar iole pristojne glumce. da ne budu ispod metar i šezdes', da ne budu ekstremno ružni, da nemaju stomačinu, što neko pre reče i da jednostavno nisu gadni.
možda mnogo tražim al' ima ih nekoliko koji su sasvim ok.
i da, neka zaborave čak noris brkove! shvatite da oni dobro stoje samo tom seleku. ako niste on, izgledaćete retardirano.

Vala baš, Liblet Ima li igdje pornić gdje je lik faca i po, a ne neki sa stomačinom i sav nakaradno smežuran...

Vala baš, Liblet Ima li igdje pornić gdje je lik faca i po, a ne neki sa stomačinom i sav nakaradno smežuran...

Ima, ali ne kacim svoje privatne snimke po internetima.

Ima, ali ne kacim svoje privatne snimke po internetima.

Mada si jedno vreme vodio erotski program na Kosavi.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/371563_100000083215815_325624071_n.jpg

Ima, ali ne kacim svoje privatne snimke po internetima.

Baš si bezveze. Udovolji malo nama ženkama.

sad bi ja nešto ovako iz ženske perspektive napisala, al sve mi nešto neugodno, jer mi žene kao ne gledamo pornjavu i taj fazon, kao fine smo a sa njima i ja :DDDD

Ajde ne femkaj mi se Eklips, znamo da si pohotna! Udri po konstruktivnim sugestijama!

hhahahahahhahaha Bušido
pa evo, ono što ja najviše mrzim u pornićima je uopšteno jebanje u dupe, jer odma mi se u glavi javi misao kako je ona prije snimanja pornića imala klistir i te fazone (zato najvolem porniće sa Dženom) al ako već jebe u dupe onda stvarno, al stvarno nema potrebe da uzme i raširi guzove da svi vidimo koliku je rupčagu njen kolega od njenog šupka napravio !!!

Toliko od mene za sad, nastaviću kad padne mrak, tad mi je manje neugodno :DDD

jbt, ispašće kao da gledam pornjavu konstantno... hahahahahah....

ako već jebe u dupe onda stvarno, al stvarno nema potrebe da uzme i raširi guzove da svi vidimo koliku je rupčagu njen kolega od njenog šupka napravio !!!

I to što veliš, ko da će neko nogu turati unutra pa da se vidi kolika može stati.

Mene nervira slepo držanje istog koncepta:

1. Sisa jedna iskoč'la
2. Sisa druga iskoč'la
3. Stisni lepšu sisu jačom rukom
4. Pušenje
5. Pušenje sa slivanjem njene pljuvačke do potkolenice
6. Lizanje
7. Poza 1
8. Poza 2
9. Poza 3
10. Svrš po čelu

Ja bih sve to malo promešao, pa još u sred jebade ubacio i jedan dramski zaplet, gde se oni pravdaju jedno drugom kako ne znaju šta im je, te se tako divljački trpaju. Onda se počnu ljubiti, romantično, ali se opet popale i pojebu još žešće dok govore jedno drugom da se vole. Može negde u procesu da mu romantično i popuši, ali nikako da to bude na početku. Ok, svrš po čelu nek ostane, kao čin bliskosti.

baršunasti rč
Mene nervira slepo držanje istog koncepta:

1. Sisa jedna
2. Sisa druga
3. Stisni sisu jačom rukom
4. Pušenje
5. Pušenje sa slivanjem njene pljuvačke do potkolenice
6. Lizanje
7. Poza 1
8. Poza 2
9. Poza 3
10. Svrš po čelu

Ja bih sve to malo promešao, pa još u sred jebade ubacio i jedan dramski zaplet, gde se oni pravdaju jedno drugom kako ne znaju šta im je, pa se tako divljački trpaju. Onda se počnu ljubiti, romantično, ali se opet popale i pojebu još žešće dok govore jedno drugom da se vole. Može negde u procesu da mu romantično i popuši, ali nikako da to bude na početku. Ok, svrš po čelu nek ostane, kao čin bliskosti.

čovijek jednostavno voli ljubav, baršunastom je svaka riječ tako puna ljubavi, baršunasti rč je ljubav... evo, ovo je dokaz :DDD

Ubaciti Nenada Stoimenovica i Ivana Bosiljcica u porno industriju, jer momci poseduju neverovatnu moc glumacke transformacije u komplikovanim filmskim zapletima, te su rodjeni za glumu u pornicima (za scene jebanja naravno unajmiti kaskadere).

16. Manje jebenih ruskih pornića!!!

Ako je MILF,jebu se mater i sin ili u najboljem slučaju neka tetka ščepa maloletnika.Da je američki možda nešto ne bih ni razumeo,ali ovako jebeno sve razumem i zgadi mi se.
I još gore,ako je "teen" onda su brat i sestra,što je još bolesnije.

Nedostatak skvirtovanja je to što je simptomatično u skoro svim tim sineastičkim uradcima.

Slažem se, oćemo da vulva prska ko vatromet za Novu godinu.

Dragi gospodine reditelju, ako možete na neki način da ubacite neku muzikicu tipa http://www.youtube.com/watch?v=IoSAEo9Idkk&feature=share u periodu dok se ona davi kad radi felacio. Gotivim ja taj zvuk, ali ponekad. Kao da kolje jadnu djevojku. Na stranu hardkor i cijela zajebancija, ali stvarno ružno zvuči. Pozdrav!