Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bravo TĐ!!!!!
samo mi jedna stvar nije jasna ili ni jedne moje gaće nemaju postavu?
imaju da to i ne znaš:)
mislim, valjda imaju, šta znam, nisam ti ja virila u gaće:))
sad ima da me nateraš da skinem iste i da pogledam:)))
nemoj samo da se uplašiš kad vidiš:)
Pa ja li od rođene gaće da se plašim, valjda znam šta ima tamo:)))
Ja ovde ne vidim postavu!
IMGhttp://i50.tinypic.com/1zbxwe9.jpg/IMG
gnusno, gnusno, mater mu jebem, kolko dugo ne opsovah
a u kurac
Pa nema te ič, da opoganiš jezik... reko tolko li se profini dok me ne beše tuj
Ja psuva, gađa sa pesme, komentarisa, ama nema koe ne raboti a ti me ič ne jebeš!
E jebem te živote!!!!
lele ala me oplete u dve recenice, stvar je samo u tome da me vreme bas ne sluzi ko budalu ona stvar, nemo odma da padas po depresije, jebem mu misa (i tastaturu) :)))
Nema ja se odma ubedačim, povučem se sebe i izjedam se iznutra... Al ajd ovaj put ću ti oprostim, a za kasnije će vidimo:)))
Jel? Jebavao ale po beli svet mesecima, pa ne mene ce mi oprasta? :)))
Obanja se u međuvreme:))) Ja sam drugo, ustvari sam treće dete, sin jedinac ali to sad nije bito...
trece dete, a sin jedinac?
ja sam nekako logicnije prvo i poslednje i jedino :)
Abe dve postare sestre i ja, prosta matematika:))) E ja sam u V razred išo na takmičenje iz istu, vodili me čak u Trajka:)))
daleko te odveli :)))
ma znam, nego mi to ipak nikad ne bese jasno...
ete moz smo se videli u prolaz kad si bio na takmicenje, davno si bese...
Kompiri smo se videli, ti si bila II razred tad....
jes i vukla sam serpe i lonci po ulicu :)))
E sad moram da izgovor čuvenu rečenic: "Ej krevetu čudna spravo pozdravljam te zdravo, zdravo!!!"
Mora si spijem:)))
Mnogo smo se nešto profinili prosto mi neprijatno da opsujem.
U pičku materinu!!!
ajd u zdravlje
snuj si vlazni snovi kad nes da spijes
ajd u zdravlje
snuj si vlazni snovi kad nes da psujes