^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. posalji kajzenu pvt
    idi na posalji privatnu poruku na ovom profilu i posalji tamo ovaj zahtev
    http://vukajlija.com/recnik/autori/1

2. Да ли могу да променим ник а да не отварам нови профил?

3. pročitaj samo post iznad tvog:) i uradi to.

4. Хаха. Сви код Каизена. :)

Хвала К.

5. Da se ne bi mnogo ubeđivali, definicija je obrisana jutros, zove se Idealni muškarac Troje vas je bilo dežurno-Če, Korleone i ti, Definicija mi ništa posebno ne znači, ali ukoliko je to rezultat različitih kreativnih viđenja-to nosi neke svoje konsekvence. Da ponovim-ko je izbrisao-sad me samo to interesuje(vrlo lako se nalazi u groblju-sveže pokopana)

6. Искусни, знаш и сам да не смемо да откривамо ко је бановао, ко је обрисао :(

7. Znam da je bilo i priznavanja...ali čućemo se verovatno kad se izmeni moderatorski saziv ...jednog dana...;(

8. Па под претпоставком да је модераторски ТИМ, подразумева се да је деловање заједничко, и у складу са тим не можем да ти кажем :(

9. Ae, mislim da je i tebi jasno kao i meni što je...;(

10. čemu tužni namignuti antismajli? ja sam uvek bio mišljenja da ljudi nasmejani dolaze na ovu temu...

OSMEHA MOLIM MALO!

11. Е како се на чет стављају слике? или било шта?

12. Linkujes samo adresu stranice na kojoj je slika/jutjub video. Ne mozes direktno sa svog hard-drajva, aplouduj je prvo na neki sajt tipa www.tinypic.com.

13. Takodje, pre nego sto postavis video, pogledaj da li je "embedding disabled by request", sto mozes da vidis desno od klipa na jutjub stranici koju linkujes. Na primer, skoro svi britanski muzicki spotovi imaju ovo od skora.

14. današnja definicija dana O|O je obrisana, zato što je nekvalitetna. (da se ne diže ne znam kakva sad prašina kako zašto gde blabla)

15. Зашто је обрисана моја дефиниција за књиге?

16. Stela, ako odes na groblje, pored svake obrisane ima razlog za brisanje. U ovom slucaju, naveden razlog je "nije definicija".

17. Ko će Djuku da plati obeštećenje za svu tu muku?
    Slike,nervoza...slavlje,pa razočarenje.

Pitanje broj 2:
    Mislio sam da sam razumeo ovaj deo,ali očigledno da sam glup,jer sve što moderatori kažu ili urade,ja izgleda shvatim pogrešno.
    Neko od moderatora je ovo napisao:
    ali ukoliko definicija ima nameru da bude duhovita, ili popularna, a to ne uspe da ostvari, od sad može sa punim pravom biti obrisana nakon 24h kao nekvalitetna.

Da li ovo znači:
    a.
    definicija koja nije definicija slenga a postane popularna posle 24 časa neće biti obrisana.
    b.
    Svaka definicija koja nije definicija slenga biće obrisana bez obzira na popularnost.
    c.
    Nešto što moderatorski mozak misli da znače gore pomenute reči,a moj mozak ne misli to isto,što je i logično jer se razlikuje od moderatorskog mozga.

18. a) može a i ne mora da znači
    b) to ne važi
    c) da

p.s. čevuov post gore potvrđuje odgovor pod c)

19. Donešena je odluka da se podiže kriterijum brisanja za nekvalitetne definicije.
    Naime, ukoliko vaša definicija za 24h ne skupi popularnost 20 (razliku između pozitivnih i negativnih glasova), sada sa punim pravom može biti obrisana kao nekvalitetna.

Moja definicija dana je sakupila 100. Po kom osnovu je obrisana? Zasto moderatori ne krenu da brisu masu svojih nekvalitetnih definicija?

20. to je jedna od moderatorskih beneficija. zaštićeni smo od brisanja definicija. prvi priznajem da imam masu nekvalitetnih, ali sam eto, zaštićen. kako bih relativno ispravio ovu možda naizgled nepravdu, oplemenjujem groblje u temi oplemenjivanje groblja, do sada preko 150 mojih komada u poslednjih mesec dana obrisano...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.