U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
@kuvajlija (Gde mogu da se vide rezultati FIST - Vukajlija LIVE takmičenja održanog na FDU) - pojma nemam, obrati se moderatorima fista
@bora (,,klikni ovde" foru?)
{link|http://www.youtube.com}
samo stavi [] umesto {} i izgleda ovako:
link
@kuvajlija 2 - opomena zbog spema
Celte, dobiJo sam pretnju na pvt od dragog nam dbqp, da ti šaljem c/p tekst ili da ti pošaljem samo pod kojim je nikom novim?
Edit; Poslao
posalji link i poruku
celte da ne budem odmah posle ovoga banovan, ali moram da pitam - kad sam opomenut prvi put, ako je ovo druga opomena ...
Čak nemam ni na PVT nikakvo upozorenje i stvarno mi nije jasno ...
EDIT: videti edit na mom predhodnom postu.
prva je. samo dam napisao kuvajlija dva - blabla posto sam i gore pricao
proslo je 24 sata,da li ja mogu da dobijem svoju dnevnu kvotu dok me inspiracija nije sutnula u dupe?ja bih da stvaram :) (a i uskoro moram da idem da ucim pa..)
ne
Lepo sto ste se setili da procistite definicije, ali bih izrazio neslaganje sa brisanjem definicije xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx pustanje niz vodu/jer je definicija sleng iz oblasti radnih odnosa i karijere.Mozda, skoro sam siguran da su ogroman broj clanova djaci i studenti pa im pojam pustanja niz vodu nije tako blizak i nisu glasali.Red je da se definicija vrati...
Izbrisali ste i definiciju o Ruski Jakic http://vukajlija.com/ruska-jakic/107398 / kao nekvalitetno. Takva vec postoji*meni se ne svidja/ali je najbolje ocenjena definicija o Ruski.Nesto ne stima/plagijat je plagijat/a o ukusima necemo raspravljati/ovo pisem radi vaseg uyivljavanja u ulogu moderatora. Sitnice mogu mnogo da znace...;)
Искусни, није први пут да се мешаш у рад модератора. Дефиниција је обрисана као неквалитетна јер није сакупила довољан број гласова. Према томе, даљу расправу о овом нећу да водим.
Апсолутно је небитно, да ли је плагијат или шта већ. Недовољан број гласова(однос мањи од 10) се брише.
Покушај поново.
Прочитај још једном поједине теме на форуму "Све везано за Вукајлију". Нарочито оне постављане од стране модератора.
Samo mi reci sta da pokusam. Nijedna definicija nije moja.Moju ste jednu obrisali sada i za nju se ne bunim
Ako ovo nbisi shvatio kao dobru nameru/i ako stitite sleng/onda ga zastitite
Поред мора шунда и кича, дешава се (нажалост) да добар сленг заврши у ђубрету.
Разумем те.
OK, idemo dalje/da li cete omoguciti preview postera/ne moze da se slika uklopi na zeljeni nacin, a mogao bi i tekst da se menja u prvih 24 h/greske se javljaju i tu
Kad planirate otključati temu "predlozi". Mislim da je vreme da se otključa.
Problem je u formatu slike. Iskreno, još je novina, pa će se i to blagovremeno srediti. Što se tiče editovanja, tu smo Vam na raspolaganju. Znaš temu, kod Brke:))
iskusni, to za preview postera je više pitanje za kaizena, kad on uradi, biće.
psv, ko je zaključao, on će je i otključati. Đekna još nije umrla, a ka'će, ne znamo.
Zaključana je jer se ne poštuju pravila teme. često se dupliraju predlozi i spamuje, jer niko neće da čita prethodne predloge i odgovore.
Otključaću je.
Korle, postavi na temu upozorenje i počnite da svaki spam i offtopik da kažnjavate sa banom od 24 sata za početak. Biće verovatno jednostavnije.
Edit; mnogo je kad tuku korleone, mada, ne mogu oni mene tući koliko ja mogu da dobijem batina.
Ja znam da si ti bivši pandur:)) ali mnogo je kume.