Да ли је могуће да вам пријавим дефиницију да ми је обришете , па да је затим напишем опет у тотално другом , мноооого дужем облику? Питам зато што мислим да не би било фер да вам кажем да ми је обришете , а да затим напишем нову.
Написао сам је пре веше од годину дана кад сам још био прилично неискусан и нисам довољно обрадио тему.Глупо ми је да пишем још једну такву , ионако је једина на ту тему.
Da pitam pitanje!
Elem,neko je nekad napisao neku zanimljivu defku.
Pa ja lepo udjem u profil da vidim ko je to cim ima tako dobre defke.
Pa vidim da je napisao samo 16 defki.
Pa lepo nesvesno sve procitam i ocenim.
Jel ovaj moj postupak sa druge strane zakona il' ne?
Нисам модератор али ајде да ти одговорим: Кликнуо си на профил аутора "ЅОЅ" и кликнуо на његов "сајт".Тако си аутоматски кликнуо на линк који прави ту дефининицију.Тако се лепо зајебало пола чланова , рачунајући и мене.
Иди на свој профил, па са десне стране имаш опцију "измена профила". Кликнеш ту и на дну имаш да бираш тему Вукајлије. Испробавај док не нађеш ону која ти највише одговара. (Ако ти није црк'о монитор. :D)
Да ли је могуће да вам пријавим дефиницију да ми је обришете , па да је затим напишем опет у тотално другом , мноооого дужем облику? Питам зато што мислим да не би било фер да вам кажем да ми је обришете , а да затим напишем нову.
Написао сам је пре веше од годину дана кад сам још био прилично неискусан и нисам довољно обрадио тему.Глупо ми је да пишем још једну такву , ионако је једина на ту тему.
@brainiac96 Ne mogu modovi ali posalji jedno pisamce cika kajzenu pa ce on da ti promeni ako je ustao na desnu nogu :)
Da pitam pitanje!
Elem,neko je nekad napisao neku zanimljivu defku.
Pa ja lepo udjem u profil da vidim ko je to cim ima tako dobre defke.
Pa vidim da je napisao samo 16 defki.
Pa lepo nesvesno sve procitam i ocenim.
Jel ovaj moj postupak sa druge strane zakona il' ne?
ne.
# Naravno Avikakote :)
Hvala lepo Ašove :)
@pekidboj:
možeš :)
a možeš da pošalješ da ti editujemo tu staru. kako ti volja :D
http://vukajlija.com/prvi-dan-skole/51033
Обришите је па ћу ја то лепо наново да напишем :)
Хвала унапред!
mozete li obrisati drugu sliku sa ove definicije:
http://vukajlija.com/dobre-gole-picke/132833
mislim, fatalite greska - stavio sam sliku traktora na dobre, gole picke!!!
http://vukajlija.com/radoznalo-magare/132886
Ovu def nisam ja definisao.
Šta se dešava ovo?
Radoznalo magareći virus, ili hakeri?
Uglavnom, nešto nije u redu...
Нисам модератор али ајде да ти одговорим: Кликнуо си на профил аутора "ЅОЅ" и кликнуо на његов "сајт".Тако си аутоматски кликнуо на линк који прави ту дефининицију.Тако се лепо зајебало пола чланова , рачунајући и мене.
Pa brišite to, što za sve čekate nas? :)
Kliknuo si na link koji pravi definiciju, nije ti niko hakovao profil.
Шива , ај кад си већ ту обриши дефиницију коју сам пријавио за брисање на претходној страни , требао Сурови да је обрише , ал' оде.
ЕДИТ: Хвала!
Nema frke. :)
Neko me je danas ošašavio za oko 50 poena. I na mezimče koje nije imalo minus, mi ga dade.
Molim vas da mu/joj polomite levi klik na mišu.
Fala
Oćemo, čim budemo imali sredstava. :)
A vide li ti Šivo kuj dušman to uradi?
Upiši u blokče moje pojene, pa da mi ih vrnete.
Vide.
Upisala već.
Pozadina na Vuki mi se "pobrkala", slova su bleda? Kako to da "popravim"? :(
Иди на свој профил, па са десне стране имаш опцију "измена профила". Кликнеш ту и на дну имаш да бираш тему Вукајлије. Испробавај док не нађеш ону која ти највише одговара. (Ако ти није црк'о монитор. :D)
Hvala. :)