^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Да ли је могуће да вам пријавим дефиницију да ми је обришете , па да је затим напишем опет у тотално другом , мноооого дужем облику? Питам зато што мислим да не би било фер да вам кажем да ми је обришете , а да затим напишем нову.

Написао сам је пре веше од годину дана кад сам још био прилично неискусан и нисам довољно обрадио тему.Глупо ми је да пишем још једну такву , ионако је једина на ту тему.

2. @brainiac96 Ne mogu modovi ali posalji jedno pisamce cika kajzenu pa ce on da ti promeni ako je ustao na desnu nogu :)

3. Da pitam pitanje!
    Elem,neko je nekad napisao neku zanimljivu defku.
    Pa ja lepo udjem u profil da vidim ko je to cim ima tako dobre defke.
    Pa vidim da je napisao samo 16 defki.
    Pa lepo nesvesno sve procitam i ocenim.
    Jel ovaj moj postupak sa druge strane zakona il' ne?

4. ne.

# Naravno Avikakote :)

5. Hvala lepo Ašove :)

6. @pekidboj:
    možeš :)

a možeš da pošalješ da ti editujemo tu staru. kako ti volja :D

7. http://vukajlija.com/prvi-dan-skole/51033

Обришите је па ћу ја то лепо наново да напишем :)

Хвала унапред!

8. mozete li obrisati drugu sliku sa ove definicije:
    http://vukajlija.com/dobre-gole-picke/132833

mislim, fatalite greska - stavio sam sliku traktora na dobre, gole picke!!!

9. http://vukajlija.com/radoznalo-magare/132886

Ovu def nisam ja definisao.
    Šta se dešava ovo?

Radoznalo magareći virus, ili hakeri?

Uglavnom, nešto nije u redu...

10. Нисам модератор али ајде да ти одговорим: Кликнуо си на профил аутора "ЅОЅ" и кликнуо на његов "сајт".Тако си аутоматски кликнуо на линк који прави ту дефининицију.Тако се лепо зајебало пола чланова , рачунајући и мене.

11. Pa brišite to, što za sve čekate nas? :)
    Kliknuo si na link koji pravi definiciju, nije ti niko hakovao profil.

12. Шива , ај кад си већ ту обриши дефиницију коју сам пријавио за брисање на претходној страни , требао Сурови да је обрише , ал' оде.

ЕДИТ: Хвала!

13. Neko me je danas ošašavio za oko 50 poena. I na mezimče koje nije imalo minus, mi ga dade.

Molim vas da mu/joj polomite levi klik na mišu.

Fala

14. Oćemo, čim budemo imali sredstava. :)

15. A vide li ti Šivo kuj dušman to uradi?
    Upiši u blokče moje pojene, pa da mi ih vrnete.

16. Vide.
    Upisala već.

17. Pozadina na Vuki mi se "pobrkala", slova su bleda? Kako to da "popravim"? :(

18. Иди на свој профил, па са десне стране имаш опцију "измена профила". Кликнеш ту и на дну имаш да бираш тему Вукајлије. Испробавај док не нађеш ону која ти највише одговара. (Ако ти није црк'о монитор. :D)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.