^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Postoji li neki način da dođem do boljih i pri tome "starijih" definicija, a ne da čitam one koje su nedavno postavljene?
    Slike su imale svoju svrhu, jer je to bio lični izbor autora. Meni je to značilo jer se često dešava da se "okačim" na Vuku tu neko "mutavo" doba kad su sveže okačene def uglavnom baljezgarije.
    Linkovi u gornjem desnom uglu mi ne znače puno jer se najčešće ne slažem sa izborom def (i to budu baljezgarije).
    Ništa, samo pitam...

2. @majav
    Imaš pri dnu opcije "Najnovije" i "po slučajnom izboru", koje se odnose na definicije, pa probaj sa tom pod b opcijom. A možeš i da odeš na arhivu, tu imaš pretragu po godinama, mesecima, danima, pa izaberi šta ti volja.

3. Ništa od ponuđenog mi ne odgovara.

4. Omiljena(0)?
    Smrdi(0)?
    .
    Sta se tu zdesilo?

5. Bez tebe, Kazeine, ništa ne ide glatko....

Mada, neka se to zove MOJE OMILJENE DEFINICIJE i daj autoru izbor šta će ga kači. Opet kači moderator.

Ili ja ne umem da okačim svoju u to tvoje "Najomiljenije definicije".

6. Klikni na "omiljena?" u donjem levom uglu definicije. I onda ćeš na svojoj stranici profila imati "Omiljene definicije". Tu će biti.

7. na hromiranom ne moze

8. Gde je groblje stvarno? Gubi se vec nekoliko dana.

9. bilo je tu juce,ja gledala....

10. e sad je ovde: http://vukajlija.com/definicije/nove

(znam da će čudno da zvuči ali stvar je tehničke prirode (optimizacija))

11. Proslo 10 dana i 10 definicija istih, vratite mi moju sisu! :)

12. Video sam na jednoj defki piše pored omiljena i smrdi,za šta to služi?

13. Dragi moderatoru, kako mogu da izbrisem privatne poruke koje nisam ja slala?

14. A gde je ona opcija KAŽI?

15. Kazeine, videla sam kako radi "omiljeno" u mom profilu.
    Hvala. ALI, ja predlažem da autor selektuje definicije i kači ih na "Najomiljenije definicije", a ne moderator.
    Daj nam malo vlasti nad našim tekstovima i posterima. Previše je kontrole u raukama moderatora koji nemaju jedinstven pristup i jedinstven stav.
    Eto, to ja želim.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.