^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Даиши, аутор http://vukajlija.com/recnik/autori/11356 је банован за стално.

2. Da li biH mi neko obljasnijo ovu foru sa omiljenim? smrdavim? obelezjem na defkama? Nisam bila tuna pa no komprendo! :|

3. Fala!
    Dobra ideja, svidja mi se.

4. Neko pametan mi je ishejtovao poslednjih 10 defki. Je l' može to da se reguliše, ili je suviše mizerno?

5. Sad ne može, a i nije strašno :).

6. Јел неки баг или више не можемо брисати своје дефиниције, мислим на ове млађахне, данашње?

7. Bag je. Zajebava brisanje ceo dan nešto.

8. О гласању данас да и не причам уопште???

9. Јел' може неки модератор да у овај мој пост убаци моју статистику гласања?
    Па ћу ја да обришем пост да не заузима места.

Хвала лепо.

10. Не можемо то да видимо тренутно.

11. brisanje isto radi u pozadini... ako se odmah rifrešuje stranica definicija je i dalje tu i deluje kao da nije uspelo brisanje ... ali ako se rifrešuje nakon 10-15sekundi nestaje.

znam da je malo zbunjujuće ali ovo su nužne optimizacije koje pravim kako bi sajt radio brže.

12. Što neko ne od vas ne makne ono govno od karika?

13. Ja mislim da su karike banner od koga mi dobijamo pare da platimo domen :) Ili mozda gresim..

14. I kaizenu za kiflu i jogurt:)

15. Е, па опет ми је обрисана дефиниција "Медвјед", под изговором да представља експлицитно вријеђање. Иако нисам нигдје поменуо Дина. У чему је фазон, гдје је ту експлицитно вријеђање?

16. Definicija je greskom obrisana kao eksplicitno vredjanje, trebala je da bude obrisana kao nije definicija, ali sad trenutno iz tehnickih mogucnosti ne mogu da je vratim i ispravim gresku. Bice regulisano uskoro.

17. Опет ми није јасно како није дефиниција, али нема везе.
    Ако модераторски тим каже није, онда гарант није! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.