Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Stvarno misliš da će te neko ozbiljno shvatiti sa tim roze naočarima?
@Celt : Pa jel bag u pitanju, ili se Kaizen igra sa onim novim algoritmom?
@obelix - nego kako nego da ce da me s'vataju ozbiljno
@slavko - nije bag. jednostavno, taj rad sa bazama je stavljen u pozadinu... prvo se izvrsavaju zahtevi za ucitavanje stranica, kako nam ne bi kocilo, a glasovi se azuriraju u slobodnom vremenu
@желимбитирокзвезда: ако се налази негде овде http://vukajlija.com/groblje/definicije онда је обрисана (потражи), а ако је нема, онда је баг.
@Мара: ел сте обавили посао па си написала хвала, или си написала хвала на фору хвала унапред?
Нису. Код мене је увек хвала и пре и после. :)
П.С. Никад ти више нећу оплеменити гробље док не научиш како се зовем! :)))
A zašto njoj niko ne zna ime?
hahhahahahahaha
а сад? ел ок? :-Р
мене ова костур пират глава подсећа на мапу закопаног блага и како год те звао, за мене си ти мапа.
а, па не могу да ти дам, тек сад видим да ово срање и даље не ради.
време је да закључам ову тему, очигледно модератори немају ништа осим фенси натписа изнад аватара (који и није нешто фенси, више је ружан) :Д
Jel neko provalio zasto iz firefoxa ne moze da se glasa,vec kada kliknes da das glas ,baca te na vrh strane?
Да ли негде на гробљу постоје дефиниције Канис Лупуса или их је послао у другу димензију? Желим да читнем неке, па да не тражим џаба ако их нема.
u drugoj dimenziji su :(
sad su verovatno negde kod galaksije andromeda, blizu zvezde XB586A
jebi ga.
Је л' и он са њима? Ако јесте волео бих да налети на Борг колектив.
Nije, on je jos tu... samo sto verovatno ne svraca vise na vukajliju. ili, ako svraca, ne prica o tome :)
Ја сам цимо Каизена (који иначе има све дефиниције), ал он је стандардно био у фазону "биће". Ал, прича се у крају да Кујабар и Вампир имају неке дефиниције сачуване.
fora je što je dečko obrisao definicije zato što nije želeo da drugi čitaju... :D
Џаба му то, кад је сад тражена роба. Ако их имаш, можеш Ајнштајну да их увалиш за двеста кинти. :)
Ја дајем 250. :)
Ja toj personi ne bih posvetio ni zrno pažnje da mu na profilu ne piše ono što piše. Žao mi je što nema nikakvih definicija samo zato što nemam na šta da lupam uvredljive komentare. A to da su bile "Uber", e to vam ništa ne verujem. Siguran sam da ste vi to sve previše napuhali.
Исто убер колико и Абраксусове, који је најизвиканији аутор на Вукајлији.
Abrax,Canis,Zlatan55 i jos neki su toliko milijardi puta spominjani...kao nege legende.Nisam ja taj koji treba da sudi o tome ali mislim da oni ne mogu biti mnogo bolji od Surovog,JTU,Dzimija,Korleonea,Melkijadesa i ovih zvezdi novog doba... :)