^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Drugi put ponesi parče hleba pa bacaj mrvice... I jednu vazdušaru da pobiješ ptice koje zalete na lebac.. Da, da bi znao da se vratiš.

2. На колико дуго се добија таг "хејтер"?

3. Зависи, али углавном је на десетак дана.
    Поновљени хејт се кажњава баном.

4. Да ли могу да добијем таг на 10 дана? :) плиииз :)

5. Može, al da ti ga ne skidamo više. Dobiješ gratis i ostaje ti zauvek.

6. ma može :D jaka stvar, samo nas podseti da skinemo...

7. Кои си хејтер Ајнштајне
    http://vukajlija.com/recnik/autori/14568

8. Захваљујем... :)

9. Нема шта да се захваљујеш :)сад иди читај дефиниције и оправдај своју титулу

10. hoće li biti ljubazan neko od dežurnih moderatora da mi kaže koliko sam dala minusa a koliko pluseva do sad?

11. e svaka čast za ono o posterima!!:))

12. Gde se menja password ??? Nigde ne mogu da nađem.

13. Zasto u mozilli ne mogu da glasam,vec kada kliknem na prst,baci me na vrh strane?

14. Може ли ми ико објаснити како је могуће да кад год напишем дефиницију (а исто се дешава са задње три) ово ваше чудо забагује, па дефиниција првих пет минута стоји неоцењена, па онда добије коментар где ме неко испоштује са плусићем а скор показује 0-2, па онда након неколико рифрешева одједном добије 7-8 плусева? И како скор комшијске дефиниција са 7 плусева падне на 6 ? То први пут видим!

15. nacin na koji radi vukajlija sad... moras da pitas kajzena ako te bas interesuje... ja otprilike znam sta je uradio, al ne bas da ti tacno odgovorim na pitanje

16. kako da znam da li mi je definicija izbrisana ili baguje ili stagod? postavila sam je pre nekoliko sati a sada je nema. mislim da ne krsi pravila, sta joj se desilo :)?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.