Nek mi neko objasni sta se desava s brojacem na mom profilu?
Ide gore-dole ko ventilator!
Неко те је лајковао.
ja se ponadala da je neko od modova, pa nece brisete :D
hvala ;)
za drugog moderatora - ma ti slabo gledas f TV , a ako malo bolje pogledas , imam i plave papuce . ebaga :)
ne spamuj:)
Је л' ово кажњиво?
hahahahahaa. Bio je izrevoltiran. popričaćemo sa njim:))
Морам да питам много ме занима а мрзи ме се нервирам и да рачунам и мерим...
Колико траје графикон постова, коментара и дефиниција на профилу? Три месеца?
EDIT: Fala Korleone
Mesec dana.
1.Zašto Artemida nije više moderator?Samovoljno ili prisilno?
Pošto je ovo obrisano pod razlogom "nije definicija", onda bi moglo da se vrati i pretvori u definiciju.
Tekst definicije: Miš nacrtan u Ascii-art-u. pošto može da stane u jedan red, idealan je za postovanje na četu, forumu ili preko SMS-a.
Primer: Sjebo mi se <:3 )~ neće kursor da mi se mrdne.
Jel' može?
Ееее, па на жалост не може тако Бара... напиши нову :)
Ne mogu novu. Ovde imam +42, a ja sam "rating bitch". :)
Ајд овако:
Ако је поставиш као нову и не тражиш да ти вратимо стару, ја ћу да ти прочитам и оценим дефиниције :))
Па се сабери шта је боље :)
Oh no you don't. Baš toliko nisam podkupljiv. :)
Stara definicija or bust. :)))
Ne vredi vama govoriti - na ovom sajtu ima 1199 tema i lepo smo vas zamolili da se samo na ovoj jednoj ponasate ozbiljno. Ko se ubuduce bude zezao OVDE brisacu mu postove i kad mu nesto stvarno bude trebalo.
(edit - sada konkretno mislim na Murbija, ciji sam post obrisao, ali se odnosi i na sve ostale)
@Lud - to se tebe ne tiče.
Питање за модераторе, да ли могу да виде садржај ПВТ-а између два аутора??? Мислим да је Курд то могао, или сам се нешто истриповао? Или то само Кајзен може???
Naravno da ne mozemo.
Moze li mi se obrisati prvi komentar na ovu definiciju : http://vukajlija.com/para-na-paru-ide/107130#comment_191151 ?
(ne znam da li uopste postoji mogucnost brisanja komentara ??)
Unapred vi fala :)
//edit: statutom Vukajlije je nastrože zabranjeno tako nešto pitati , te ti stoga brišem sve definicije i banujem te ;)
(edit, drugi moderator) - Plave kupace gace su tako demode!