^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Moze li mi se obrisati prvi komentar na ovu definiciju : http://vukajlija.com/para-na-paru-ide/107130#comment_191151 ?

(ne znam da li uopste postoji mogucnost brisanja komentara ??)

Unapred vi fala :)

//edit: statutom Vukajlije je nastrože zabranjeno tako nešto pitati , te ti stoga brišem sve definicije i banujem te ;)

(edit, drugi moderator) - Plave kupace gace su tako demode!

2. Nek mi neko objasni sta se desava s brojacem na mom profilu?
    Ide gore-dole ko ventilator!

3. Неко те је лајковао.

4. ja se ponadala da je neko od modova, pa nece brisete :D
    hvala ;)

5. za drugog moderatora - ma ti slabo gledas f TV , a ako malo bolje pogledas , imam i plave papuce . ebaga :)

6. hahahahahaa. Bio je izrevoltiran. popričaćemo sa njim:))

7. Морам да питам много ме занима а мрзи ме се нервирам и да рачунам и мерим...
    Колико траје графикон постова, коментара и дефиниција на профилу? Три месеца?

EDIT: Fala Korleone

8. 1.Zašto Artemida nije više moderator?Samovoljno ili prisilno?

9. Pošto je ovo obrisano pod razlogom "nije definicija", onda bi moglo da se vrati i pretvori u definiciju.

Tekst definicije: Miš nacrtan u Ascii-art-u. pošto može da stane u jedan red, idealan je za postovanje na četu, forumu ili preko SMS-a.

Primer: Sjebo mi se <:3 )~ neće kursor da mi se mrdne.

Jel' može?

10. Ееее, па на жалост не може тако Бара... напиши нову :)

11. Ne mogu novu. Ovde imam +42, a ja sam "rating bitch". :)

12. Ајд овако:
    Ако је поставиш као нову и не тражиш да ти вратимо стару, ја ћу да ти прочитам и оценим дефиниције :))

Па се сабери шта је боље :)

13. Oh no you don't. Baš toliko nisam podkupljiv. :)

Stara definicija or bust. :)))

14. Ne vredi vama govoriti - na ovom sajtu ima 1199 tema i lepo smo vas zamolili da se samo na ovoj jednoj ponasate ozbiljno. Ko se ubuduce bude zezao OVDE brisacu mu postove i kad mu nesto stvarno bude trebalo.

(edit - sada konkretno mislim na Murbija, ciji sam post obrisao, ali se odnosi i na sve ostale)

15. @Lud - to se tebe ne tiče.

16. Питање за модераторе, да ли могу да виде садржај ПВТ-а између два аутора??? Мислим да је Курд то могао, или сам се нешто истриповао? Или то само Кајзен може???

17. Naravno da ne mozemo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.