Ja nisam paljevina nego prosto nemam vremena da ulazim u konflikte sa idiotima, zato prosto neka mi se skunu sa kurca... nisam ih prvi provocirao i stavrno mi nije jasno zasto su se tako navrzli na mene... pojasnite to vi njima, mozda slepci imaju malo mozga pa shvate...
MOLIM VAS DA BANUJETE DOTICNOG MOMU SA SAJTA.PO MOGUCSTVU TRAJNO!MOZETE LI?RAZLOZI:UZNEMIRAVANJE DRUGIH CLANOVA (KONKRETNO MENE!ZA DRUGE NE ZNAM..) I SLANJE EKSPLICITNIH SADRZAJA PUTEM PVT-A.UPOZORILA SAM GA DA PREKINE ILI CU TRAZITI DA GA BANUJETE,NIJE POSLUSAO JOS BAHATIJE SE PONASA,TAKO DA NEMOJTE MI PRODAVATI PRICE O UPOZORAVANJU,OPEMENAMA I SLICNOM.PA..AKO NIJE DUPLI NALOG NEKOG BITNOG OVDE (KAO STO SE PRICALO) BICE BANOVAN.HVALA UNAPRED (NADAM SE)
Rešeno, i kontroliši se malo u podjebavanju ostalih članova. Kad već umeš da "čačkaš mečku", onda snosi posledice. Nema kukanja. Ako sam potpaljuješ vatru, ne traži od modova da te brane.
Ja nisam paljevina nego prosto nemam vremena da ulazim u konflikte sa idiotima, zato prosto neka mi se skunu sa kurca... nisam ih prvi provocirao i stavrno mi nije jasno zasto su se tako navrzli na mene... pojasnite to vi njima, mozda slepci imaju malo mozga pa shvate...
Молим модераторе да више банују ову "персону" због грубих и оштрих речи које нисам заслужио. Нисам ја крив што је неко ужасан човек.
o tome pricam...
pitanje za obojicu:
za Ludog - ko su slepci?
za JTU - ko je persona?
nakon odogovra završite sa spemom ove teme ili ide banovanje.
Zasto ga prosto ne stavite za moda, pa neka banuje koga on hoce!
Персона је Луди Психијатар који ме назива "слепцем" и осталим речима из његовог малог фонда. Заиста бих волео ако би се то сасекло у корену.
banovani obojica, 24h
spemovanje teme
MOLIM VAS DA BANUJETE DOTICNOG MOMU SA SAJTA.PO MOGUCSTVU TRAJNO!MOZETE LI?RAZLOZI:UZNEMIRAVANJE DRUGIH CLANOVA (KONKRETNO MENE!ZA DRUGE NE ZNAM..) I SLANJE EKSPLICITNIH SADRZAJA PUTEM PVT-A.UPOZORILA SAM GA DA PREKINE ILI CU TRAZITI DA GA BANUJETE,NIJE POSLUSAO JOS BAHATIJE SE PONASA,TAKO DA NEMOJTE MI PRODAVATI PRICE O UPOZORAVANJU,OPEMENAMA I SLICNOM.PA..AKO NIJE DUPLI NALOG NEKOG BITNOG OVDE (KAO STO SE PRICALO) BICE BANOVAN.HVALA UNAPRED (NADAM SE)
ne brini, rešeno.
саће видимо
Нема хејта.
saće da bude sređeno. Jebiga, kukao si kad si imao 5 minusa.
Rešeno, i kontroliši se malo u podjebavanju ostalih članova. Kad već umeš da "čačkaš mečku", onda snosi posledice. Nema kukanja. Ako sam potpaljuješ vatru, ne traži od modova da te brane.
ok.
a ruku na srce, i jesam ga provociro...
aj zdravo, necu ti vise dosadjivati
Неко ме хејтује. За минут ми је одузео 20-30 плусева, да ли може да се погледа молим.
sređeno.
zasto je nestao link za ''groblje''??????????
skroz dole, na dnu svake strane.
http://vukajlija.com/groblje/definicije