^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. РаскринкЕД. :)))

2. ponekad pametnije da se cuti :)

3. e ovako real, chelsea i rasa su drugovi i chelsea se dosta puta koristio rasovim kompom jer njemu ne uplacuju net dok traje skola, a sad sta je rasa radio i koga je hejtovao to ne znam, ali chelsea nije sigurno nikog, mozda je rasa otisao kod chelsea kad je ovom uplacen net i hejtovao preko duplih naloga... a one prvi put vidim tako da stvarno ne znam ali chelsijevi nisu

4. pa il su celzijevi il su rasini :)
    a sto je najinteresantnije i ti imas istu ip adresu ko celzi :)
    al, nema veze... banovao sam duple trajno, celzi i rasa banovani po 5 dana zbog hejta, ti si se izvuko i tolko... :)

5. jel ima ip, adresa veze sa tim sto zivimo na 50m jedan od drugog?, nema veze za rasu .. nego je glupo sto je chelsea najebo ni kriv ni duzan

6. verovatno ste pravili naloge jedan kod drugog idimidodjimi...
    odbanovacu celzija, jebi ga, ja ne znam drustveno stanje kad vidim iste ip adrese

dupli nalozi lajkovali njega i rasu, a oni dvojica zajedno hejtovali jednog clana, pa sam ih strpao u isti kos, jebi ga...

7. svejedno, eto, to je sto je, nemojte vise i toliko.

8. hvala za ovo, iako nisam nikog hejtovao sa drugih profila, a ovaj nece vise da ih pravi i tako

9. Ma daj be brate sta se ovo desava, opet me neko hejtuje, upravo u ovom trenutku !!!
    A hejtuje polako, sa osmehom, da ga ne provali hejterotragac !

10. Mislim da je to zbog šešira, izgleda da se ne sviđa ljudima :). Sređeno.

11. Šta je plavanjac uradio, kad ste ga banovali?

12. Spamovanje komentarima "+", a imao i je i ponovljeni hejt. Biće sutra odbanovan.

13. Hvala black hole, vratio si sjaj u moje oci !
    Da li je taj dobio titulu hejter ili ju je vec imao?

14. Dobio je opomenu, nije bio preveliki hejt.

15. Ko mi je obrisao definiciju telekineza i zasto?

16. Ako mozete obrisati ovu definiciju,posto je na racun jednog autora...
    http://vukajlija.com/minus-iz-nehata/118796

EDIT: Eh,tek sad vidjeh da ste obrisali... :)

17. Moze li se nekako proveriti da mi nije neko hejtovao ovu definiciju sa duplih naloga?

Mislim da ju je hejtovao onaj kome je konkurencija za def dana, ima ih nekoliko...
    'Fala unapred.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.