Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gvoždenoviću, koja je to Željkova pesma? Kako ide tekst? Stvarno nikad nisam čula. Nešto novo? Meni je i dalje od novih narodnjaka najbolji Sekin " Aspirin".
Mostar sevdah reunion " Čudna jada od Mostara grada", to mi je super stvar, a imaju i fantastišan duet sa Šabanom Bajramovićem. Čisto sumnjam da će neko ovde imati sluha za njih, ali ja stojim iza svoje preporuke ; ))))))))
@ žirako
ma gde novo,preko 10 godina staro.
Ti uživaš dok ja plačem,plačem i tugujem,aaaaa...plačem i tugujem...
Crna ženo,prokleta bila,šta učini od mene...
da bolujem i tugujem,duša da mi vene....
MEGA hit.
Manu Katche - It's about time
Najnoviju stvar od AC/DC!!! Rock and Roll Train! Novi album, posle 8 godina, izlazi 21. oktobra, a SVETSKA (!nadam se srbiji ili blizoj zemlji!) TURNEJA pocinje 28. oktobra!!!!!!
Tryambaka-Safi Baraka :smajlinaesidu:
Beyonce - Get me bodied
Zap Mama - Ancestry in progress
Tryambaka-I saw your saw
Madonna - Secret garden
Satan panonski - Trpi kurvo
Elektrogen-Neurofractal
Beyonce - Greenlight
National Hero-probe-Reveal your sorrow
Right said Fred - I'm too sexy
http://www.youtube.com/watch?v=wrv0F-WTio4
m83 - couleurs
Azra - A šta da radim
Pzyko-Ripple Effect
Robert Palmer " Addicted to love"
Che-Vu, obožavam tu pesmu od Freda : )
Gvozdenoviću, evo tražila po netu, ali ne nađoh:( mada mislim da sam čula na osnovu citata. Već neko vreme ne mogu da se vratim iz nekog malo boljeg provoda a da ne nateram prethodno kakvog sirotog DJ-a da mi pusti od Done Ares " A to mi nije trebalo" ili od Selme Bajrami " Ostrvo tuge." To treba da čuješ.
http://nl.youtube.com/watch?v=oUIq-CGfjYE&feature=related
Frenk Sinatra - The way you look tonight
Lajza Mineli - Nju Jork, Nju Jork
Dzudi Garland - The troley song