U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Gvoždenoviću, koja je to Željkova pesma? Kako ide tekst? Stvarno nikad nisam čula. Nešto novo? Meni je i dalje od novih narodnjaka najbolji Sekin " Aspirin".
Mostar sevdah reunion " Čudna jada od Mostara grada", to mi je super stvar, a imaju i fantastišan duet sa Šabanom Bajramovićem. Čisto sumnjam da će neko ovde imati sluha za njih, ali ja stojim iza svoje preporuke ; ))))))))
@ žirako
ma gde novo,preko 10 godina staro.
Ti uživaš dok ja plačem,plačem i tugujem,aaaaa...plačem i tugujem...
Crna ženo,prokleta bila,šta učini od mene...
da bolujem i tugujem,duša da mi vene....
MEGA hit.
Manu Katche - It's about time
Najnoviju stvar od AC/DC!!! Rock and Roll Train! Novi album, posle 8 godina, izlazi 21. oktobra, a SVETSKA (!nadam se srbiji ili blizoj zemlji!) TURNEJA pocinje 28. oktobra!!!!!!
Tryambaka-Safi Baraka :smajlinaesidu:
Beyonce - Get me bodied
Zap Mama - Ancestry in progress
Tryambaka-I saw your saw
Madonna - Secret garden
Satan panonski - Trpi kurvo
Elektrogen-Neurofractal
Beyonce - Greenlight
National Hero-probe-Reveal your sorrow
Right said Fred - I'm too sexy
http://www.youtube.com/watch?v=wrv0F-WTio4
m83 - couleurs
Azra - A šta da radim
Pzyko-Ripple Effect
Robert Palmer " Addicted to love"
Che-Vu, obožavam tu pesmu od Freda : )
Gvozdenoviću, evo tražila po netu, ali ne nađoh:( mada mislim da sam čula na osnovu citata. Već neko vreme ne mogu da se vratim iz nekog malo boljeg provoda a da ne nateram prethodno kakvog sirotog DJ-a da mi pusti od Done Ares " A to mi nije trebalo" ili od Selme Bajrami " Ostrvo tuge." To treba da čuješ.
http://nl.youtube.com/watch?v=oUIq-CGfjYE&feature=related
Frenk Sinatra - The way you look tonight
Lajza Mineli - Nju Jork, Nju Jork
Dzudi Garland - The troley song