Šta slušate trenutno? (stara tema)

1. The Doors - Break On Through

2. I tebe sam sit kafano - Filip Žmaher

3. BJork - Possibly maybe
    Sade - Paradise

4. Aquasky & DJ Icey Feat. Marlon - Across The Water

5. Thelonius Monk - Blue Monk

6. Ima jedna divna anime japanska verzija Male Sirene - jako je stara (iz 1975), i mogu slobodno da kazem da je jedna od najlepsih stvari koje sam gledao (inace, veran je originalnoj tragicnoj verziji Andersenove bajke - mnogo se isplacem kada ga gledam od pocetka, pa do kraja)slusam saundtrek iz crtanog i ubijam se od placa.Ovoliko sam plakao samo na kraju "Pokahontas".Uvek me potpuno izbaci iz koloseka film.

7. Divlji andjeli - Voli te tvoja zver

8. U čast 30. godišnjice nastanka čuvenog albuma "Oxygene", Žar će izvesti celokupnu numeru, uz pomoć tri muzičara i koristeći više od 50 legendarnih analognih sintisajzera.

!!!

ah ah ah ah ah ah svrš...!

Hallucinogen - Shamanix

The way I feel I don't expect to go to sleep for a year, I'm on fucking FIRE!

9. Imam i ja jedan legendarni "Roland Juno-106" sinti,skoro kao nov,a nemam ga gde više po kući...'Oće da kupi neko?

10. Idemo na Žara, idemo na Žara!!! Pridružujem se shivinom svršavanju ;)

11. Kurde, 'ocu ja! Ja sam imao Jupiter 6... Sada za sint koristim microKORG i uskoro KORG Radias, a imam jos Triton Extreme, (sa ugradjenom tube-lampom, (kao na analognim gitarskim pojacalima) i Kurzweil SP76, (vise kao stage-piano). Je l' isporucujes na juznu hemisferu?

12. Computer Week-End od velikog, nenadjebivog, Žan Mišela...

I jedva čekam da skinem torent sa ovim:
    slika=http://www.questbbs.fsnet.co.uk/symphonicbox.jpg

13. Dovlinhos, ovo je za tebe. Kao mali sam se lozio na Jarre-a, jer je bio svetlosne godine ispred svega ostalog. Kad sam prvi put video ovo, imao sam apsolutno isti osecaj kao kad sam prvi put cuo Oxygene. Zove se reacTABLE i ovo je instrument buducnosti. Na ovome marsovci dzemuju kad se navare. :)

http://www.youtube.com/watch?v=0h-RhyopUmc

Ovo je prvi deo, ima jos... Ako si trenutno na meskalinu ili necem slicnom, preporucio bih ti da pre gledanja iskuliras malo, moz' da se umre od ovoga. :)

14. Vid'o sam isti ovaj klip pre neki dan i zgranuh se koliko je ovo dobro. Pogotovu 3. deo, kad ubeci sequencer, svršavanje... Maaamaa, kupi mi ovu igračku :D

15. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    JEBOTE SVRŠ SVRŠ SVRŠ!!!!!!!

koja IGRAČKA!!! aaaaaahhhhh...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.