Šta slušate trenutno? (stara tema)

1. nevermore - deconstruction

2. Radiohead-Jigsaw falling into place

3. Evo jednog linka za sve koji vole muziku 90-h. Odradila sam Youtube plejlistu gde sam sabrala dosta stranih hitova iz tog perioda, i dalje ce biti dopunjavana ali link je stalan, ako zelite da imate pristup listi samo ga sacuvajte a lista ce se povecavati i bice sve bolja. Ovde cete moci da nadjete sve hitove 1990-2000. Tu su i Spajsice, i Madona, i Britni, i Riki Martin, Nana, Snap, Bomfunk MCs, Sonique, Cher, Jamiroquai, Dzorz Majkl, Alizee, Bekstrit bojs, Fugees, Chemical brothers, Texas, Apollo 440, Natali Imbrulja, Celine Dion, Tanita Tikaram, Fatboy slim, R.E.M, Toni Brekston, Maraja Keri, Moloko, Dido, C-Block, Moby, Armand van Helden, Shinead O'Connor, i jos mnogo njih... dakle sve zivo sto se slusalo, svi moguci zanrovi, lista je vesela i puna lepih pesmica da vas podsete na 90te, pa sam htela da je podelim s vama. :)

http://www.youtube.com/view_play_list?p=C27322E6B7782999

U izradi su lista 80-ih i lista hitova 2000-2010, ostavicu linkove za njih kad budu imale najmanje 100 pesama.

4. Sa tvoje liste prihvatam:
    Madonna
    Britney
    Cher
    Mariah Carey
    Moby
    Sinead O'Connor

5. To nije sve... ima jos na desetine izvodjača. E, da, lista nije pravljena po bilo cijem ukusu, pa ni po mom, cilj mi je bio samo da skupim hitiće na jedno mesto, pa ko voli nek izvoli. Sve pesmice su vesele i ulaze u usi i kriterijum mi je bila popularnost i podsećanje na jedan period, svi su culi najveci broj pesama sa liste, a nisam preterano obracala paznju na kvalitet pesama vec da budu opustajuce, te se stoga na listi nalazi i Barbie Girl :))).
    Molim vas narode da me ne gnjavite komentarima vezanim za svidjanje/nesvidjanje liste, uopste mi nije bila namera da pogodim svaciji ukus posto je to nemoguce. :)
    ---------------
    Ali - ako neko misli da sam neki hit zaboravila, a sigurno jesam, neka mi baci link na PVTu ili na Youtube pa cu ga dodati. Samo strana muzika, 1990-1999, hitovi.

6. Ja mislim da si zaboravila Kajli Minog...nista bez nje...

7. Usla je na listu pesma "Where the wild roses grow", ali ovo ostalo uglavnom ne spada u taj period, o tome se radi, pa ce se zato naci na drugoj listi, nece biti izostavljena ;)

8. Kako se ne uklapa?A Where is the feeling, a Confide in Me?A Breathe?
    A Put yourself in my place?

9. Provericu jos jednom kad su izdati albumi s tim pesmama, Confide in me ce uci sigurno, bas biram najpoznatije pesme. Hajde da se prebacimo na pvt, da ne opterecujemo temu :)
    Vec sam dobila neke pvtove, hvala svima na pomoci, ali prvo proverite da li to vec jeste na listi - uglavnom jeste. Hvala :)

P.S. Kajli ubacena. Hvala jos jednom!

10. Ayreon... nakon zajebavanja sa torrentima. fajnali fak jea!

11. The Velvet Underground-Sunday Morning

12. Amon Tobin featuring Chris Morris – Bad Sex
    http://www.youtube.com/watch?v=XsHgW-OFLvg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.