Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Шта ћу за Дан Заљубљених? Ништа!
Као прво не слвим католичке празнике (Дан Заљубљених), нити сатанистичке (Ноћ вештица). Као друго, 14. фебруара је свети Трифун, заштиник виноградара, винограда и вина. А пошто је вино пиће љубави, ето вам још један разлог да се уместо светог Валентина слави свети Трифун.Зато ћу ја, Боже здравља, да попијем неко добро виино тог дана и да се напијем к'о човек.
Не треба показивати љубав само 14. фебруара, нити поштовање према женама само 8. марта. Нормални људи се труде да такви буду скоро сваког дана.
А што се тиче поклањања, има једна мала (море, има више њих) којој планирам да га поклоним за сећање дуго, онако са великим задовољством, ако хоће. Ако неће, онда ме заболе тај исти покон. 14. фебруара ми почиње Лига Шампиона, а и нећу да ми пропадне оно вино што сам планирао да га пијем.
Željna.
imamo tortu i medeno srce,awww!
evo, ja donosim:
http://www.highlandexecutivechauffeur.com/wp-content/gallery/limousine/0066.jpg
pa, kada noć ne bude toliko mlada...
http://loveniko.com/hello/wp-content/uploads/2010/10/threesome.feet_.jpg
Као прво не слвим католичке празнике (Дан Заљубљених), нити сатанистичке (Ноћ вештица). Као друго, 14. фебруара је свети Трифун, заштиник виноградара, винограда и вина. А пошто је вино пиће љубави, ето вам још један разлог да се уместо светог Валентина слави свети Трифун.Зато ћу ја, Боже здравља, да попијем неко добро виино тог дана и да се напије к'о човек.
Не треба показивати љубав само 14. фебруара, нити поштовање према женама само 8. марта. Нормални људи се труде да такви буду скоро сваког дана.
А што се тиче поклањања, има једна мала (море, има више њих) којој планирам да га поклоним онако са великим задовољством, ако хоће. Ако неће онда ме заболе тај исти покон. 14. фебруара ми почиње Лига Шампиона, а и нећу да ми пропадне оно вино што сам планирао да га пијем.
Samo sam ovo tražio, a ne ona detinjasta prozivanja i koje kakve gluposti.
Славим комунистичке празнике само, овај амерички празник не признајем. ЈА ИОНАКО СВАКОГ ДАНА ДЕВОЈЦИ ПОКЛАЊАМ НЕКИ ДЕО МОГ СРЦА АЛИ ОДЛУЧИО САМ ДА ЈОЈ ПОКЛОНИМ РУФИНОЛ И ЗАВРШИМ ПОСО' . Хвала
Фали ту још један пар стопала! Проклетнице, само ме хоћеш за себе!
Auuuu, al' ste vi poludeli! :D
Ja ću 14. da spavam do 12 kao i uvek, pa ću da jedem, i da izađem do Hajda sa dečkom, i gledamo film, kao svaki drugi dan. Ali oću i ja čokoladu, nemam više.
Ja sam srcem i dušom za dan zaljubljenih. Toga dana moja ljubav prema dobroj hrani i piću osobito ne zna za granice.
Уживајте
http://www.youtube.com/watch?v=v-rhQ5Uah4o
al sam ja operisan od ovih stvari...jednom kad sam imao devojku, 16 godina sam imao tad, i zove ona mene to veče da dođem do nadaleko čuvenog Tajmsa u NS, i ja dolazim, bio s nekim ortacima popeli mi se na glavu da bar kupim cvet.
Naravno nisam kupio, i stižem, a ona ispred čeka, i bilo još gomilu parova sve devojke nose cveće...al nikad neću zaboraviti njenu jadnu facu kad je videla da ne nosim ništa u rukama hahaha
Фали ту још један пар стопала! Проклетнице, само ме хоћеш за себе!
čekaj, bre ženo, koga si još zvala?
pa, ovde ima 6 ekstremiteta većma!
Е петре, шта било после, шта ради данас она?
Ја сам добила цвет пре неки дан. Тек онако.
Никога више, нешто сам се забројала. Срно, Црно, Кхмкхмхмх..... :)))
hahaha, luda li si, taman sam pomislila da pravimo bordel,
a ne intimno veče zaljubljenih!
ja sam dobila pekač, prekjuče, od burazera, tek onako.
Биће то један романтични провод. Са пуно цвећа и вина.
Волим те тек онако поклоне. Али волим и дан заљубљених.
a, pekač je crven, možda hteo da mi poruči da svojoj ljubavi napravim neku poslasticu!
to je! napraviću lazanje, pa da se ne volimo praznog stomaka!
da, pokloni bez povoda su najbolji, ovi na odredjeni dan su mi nekako k'o moranje.
И јаоооо. Ја не бих знала ништа да направим али бих купила неки кекс. :)
И ја добила црвени цвет. Да ми пролепша собу тмурну.
Баш то, као какво морање али опет, колико год се ја зајебавала, буде ми мило кад добијем бар бријач. :)
ma, mene smara da pravAm jela, ali ispadne dobro kad se nakanim.
tako da biće lazanja, slanih palačinki i rižotoa.
da,dobija sam i crvenu šnalicu, sa nekim kanda dijamantima,
viš opet crveno, neki znak, sto posto.
Jeste, sve je to lepo, a sta sa nama koji nismo zaljubljeni? pu! :)
Па, заљуби се, спавалице! Не мора он у тебе, лепо је кад си ти заљубљена. Па ако не иде, заљубиш се у другог, па у трећег. :)
А срно, могу да дођем и ја? :)