Mrzi me da trazim po netu, posto i nema lepo objasnjeno, pa pitam nekog sa vukajlije sto radi, pa da zakljucam temu.
Koliki je zvanicni porez na zaradu u Srbiji (u procentima od plate)? Jel ima razlike ako si ozenjen/udata sa decom ili sam? Kolko je zdravstveno?
naso sam...
И шта каже?
ima na nekom srpskom sajtu neki silni zakon sto ne razumem, nego sam tek na slovenackom sajtu video.
11% porez plus oko 6.5% zdravstveno plus oko 0.7% osiguranje u slucaju nezaposlenosti.
Питам као да имам представу шта ово значи, је л' много или је просек...
malo je u odnosu na evropu.
Сад већ могу да кажем да сам сазнао нешто. Хвала.
Hhahaha, salio se celt, gospodine Cvetkovicu, to je SALA! Ovo je humoristicki sajt, pa malo sale nije zgorega!
(celte mojne o skomni rezupo, ne znas ko cita i kakve ideje im mogu pasti na pamet)
kako do jajca tema. JA JEBEM!
Незапосленост 0.75%, та два су толико колико си рекао...
ЈЕБЕМ И ЈА
Едит: 12% порез на зараде, 11% пензијско, 6.15% здравствено ипак.
ау у курац И ЈА ЈЕБЕМ!
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Mrzi me da trazim po netu, posto i nema lepo objasnjeno, pa pitam nekog sa vukajlije sto radi, pa da zakljucam temu.
Koliki je zvanicni porez na zaradu u Srbiji (u procentima od plate)? Jel ima razlike ako si ozenjen/udata sa decom ili sam? Kolko je zdravstveno?
naso sam...
И шта каже?
ima na nekom srpskom sajtu neki silni zakon sto ne razumem, nego sam tek na slovenackom sajtu video.
11% porez plus oko 6.5% zdravstveno plus oko 0.7% osiguranje u slucaju nezaposlenosti.
Питам као да имам представу шта ово значи, је л' много или је просек...
malo je u odnosu na evropu.
Сад већ могу да кажем да сам сазнао нешто. Хвала.
Hhahaha, salio se celt, gospodine Cvetkovicu, to je SALA! Ovo je humoristicki sajt, pa malo sale nije zgorega!
(celte mojne o skomni rezupo, ne znas ko cita i kakve ideje im mogu pasti na pamet)
kako do jajca tema.
JA JEBEM!
Незапосленост 0.75%, та два су толико колико си рекао...
ЈЕБЕМ И ЈА
Едит: 12% порез на зараде, 11% пензијско, 6.15% здравствено ипак.
ау у курац И ЈА ЈЕБЕМ!