Prijava

Ја добих једнодневни бан зато што сам рекао неком рандом биледу да не дира хрвате без разлога , неко либерално њесра тог типа.е сад ја се не питам ништа ал не заслужује ли овај цхампи бан сада за говор мржње ? Осим ако не тролује...

А овај кифла наркос треба да свати да нас Србијанце већину не интересује РС...шта да ти причам кад смо говна.

Eto, moram još da objasnim par stvari, praviću čisto analogije sa klusteringom (da mi tu neki LDP-ovci retorički ne seru da sam nacionalista i mrzim druge narode, jer nisam). Jugoslavija je bila jedan klaster, u iteraciji 0. Ušlo se u iteraciju 1, došli do državica koje su novi klasteri za sebe. Zašto stati, ako je potrebno dalje deljenje? Koji je to kriterijum zaustavljanja, da li je univerzalan, generalan, ili je samo usvojen? Jebiga, Srbima na početku u koraku 0 je odgovaralo da ostane jedan klaster, drugi narodi su hteli iteraciju 1. Sad kad smo došli do Bosne, na spominjanje iteracije 2, jedni kažu "break", drugi "continue". Kao i na početku, apsurdno je govoriti ko je u pravu, a ko ne.

Lukse, zajebi priču, nego nasijeci čega i dodaj rakije, jebote. Daj mi kakvu seljančicu d'orem, jebote i Banja Luka i Sarajevo i Mostar i Zenica i Zagreb, Beograd, MAjevica, Tramošnica, Čović Polje, Lozana, Mionica, kurčevača, jebote i Milorad Dodik i Sulejman Tihić i peti bataljon i korpus Armije Bosne i Hercegovine, četnički pokret i komunizam i fašizam i Milka Canić. Ja ne znam za sebe, rođo, rakija me obuzela, da mi je šta da uzgonim, ako me razumiješ. ZAJEBI POLITIKU, ZAJEBI KOMUNALIJE, ZAJEBI FORUM.

AJMO DA GREBEMO LJUDI hahahahhaha

Јесте ли доста млатили празну сламу, да закључам? :)

Champy, samo sam hteo da kažem svoje mišljenje po pitanju tematike, ti si meni drag čojek. ;-) Ko je dobra osoba, poštujem i cenim, makar da je sestrić od tetke Čede Jovanovića, a to mi je, neka budem hejter i balkanski seljak - najmrži čovek u (n-1)-om paralelnom svemiru, ostavljam ipak mogućnost da postoji veći telac u nekim pizdincima galaksije u tom n-tom paralelnom svemiru.

Ovako ću reći. Ja znam kakav si ti čojek, Luksane, ne ulazim u to i nemam ništa protiv, ali ne može Banja Luka biti RS, da se odvoji, kada je to bosansko. To je naše zajedničko, kao što je Zenica, Sarajevo, Tuzla, Gradačac...

Mislim da Smare treba zaključati temu, bolje da se o ovome ne govori. LOCK

Ali ne može Banja Luka biti RS...

Netačno. Banjaluka je glavni grad Republike Srpske, mislio sam da to svako zna, a ako ne se ne možemo usaglasiti na srpskom, bosanskom, hrvatskom... then we can continue in English our discussion we have led so far: http://en.wikipedia.org/wiki/Banja_Luka

Џими, ако тролујеш океј, ако не тролујеш, не капирам како не разумеш да ти људи нису БОСАНЦИ, јер имају државу која се зове Република Српска. Тако да су они Срби из РС, или ако хоћеш шире Срби из БиХ.

Ајде, да претпоставим да ме не тролујеш. Ако ме тролујеш, онда признајем да сам испао глуп што сам се примио. :)

Такозвана Република Српска је један од ентитета у такозваној држави која се зове Босна и Херцеговина, а чак и да се држава не зове тако -- географски, то је Босна. Људи одатле су Босанци, територијално гледано. А које су нације, зависи од тога како се осећају. Могу да се изјасне и као Канађани ако им се хоће.

Такође, ево, ајде по твојој логици, него ко је рођен у Гацку(Билећи, Мостару, Требињу), шта је он?

Босанац? Може и Херцеговац. Али Босанац, не треба ићи у ситна цревца.

----------------

Знам да је Смарко закључао, ал' ето, чисто да одговорим.