Dota 2

1. idem na svirku
    jedino ako os do pola 10 da pikamo

2. A jebiga,ja tek tad mogu.Nista,neki drugi dan

3. GLUPA TEMA TOTALNO

4. Nema terorblejda u doti 2.

5. Izbaciće ga sada ili su ga već izbacili, uglavnom sledeći apdejt je tu, i on i phoenix.

6. i kineska govna, jebala ih njihova nova godina .. Ne kapiram sta se radi sa onim zelenim i zutim tokenima.. Je li neko igrao onaj mod sa mix magijama? rekose mi da biranje magija traje 20 godina

7. igrao sam ja mod, iz nekog razloga ljudi livuju ko govna - valjda jer totalno nesistematski biraju magije pa naprave strength heroja sa 4 nuke magije i popuše kurac. Biranje magija stvarno traje u pičku materinu, al ume zanimljiv mod da bude, juče sam jeb'o sa najmentolskijim tenkom ikad - Bladsikerova ona da se hiluje kad ubije, vajperova ona što vraća demidž, tajdov slou i abadonov ulti

8. ubacili terorblejda

9. al ja i dalje ne mogu da igram krv ti jebem lebavi.. bar ne još nedelju dana dok ne sredim kompjuter

10. Teror prejak, prejak .. Stan na lane, ez fb ez farm, ez game

11. Igrao ja partiju i gubimo dosta, nafidao se neprijateljski blodsiker kao djubre, i u jednom timfajtu nas pobiju, nama ostane teror a njima blodsiker, snajper i ne secam se ko je bio treci.
    Krlja se teror sa trojicom, helta jednog mu nisu skinuli! Ja gledam koji kurac?
    Kasnije pobedio sam.

12. njegov ulti nije toliki problem, to je nesto sto moras da ocekujes ... Ali brate, on dobije 7 lvl, eto, neka bude 6-7 minut, ali racunam da ce bit i brze .. i on vec ima +80 dmg-a od trece magije, dok ces ti da imas 600 hp-a.. ezgamebre

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.