Dota 2

1. Izi .. sta, nisu ti to pisali nikada na kraju partije? Toliko me nervira, da mi je preslo u naviku ..

2. Inace, ovo abiliti draft, nije lose .. Zanimljivo zna biti, samo vas treba biti vise na skajpu, ts-u, ili nekako da se dogovorite ..

3. gg pisu

nisam ja neki dotas bas, keca nisam igrao, sad ponekad zakucam pa igram dvojku ceo dan.

4. Sad sam otkrio spektru, kolko bolesno jak heroj ako uspe bar malko da se nafiduje

5. spektra kida, samo joj treba dosta farma (:

6. e to. Odigrao danaske partiju 21/2/19 sa njom, bio sam manje-više nezaustavljiv na kraju

7. al sam zato partiju posle isto sa njom fejlovao

8. ja sam odigrao bolesnu partiju sa miranom sinoć, malo mi falilo za prvi rampage u životu, ukrala mi govna kill :D

9. samo radiance za spektru, i nemas problema .. ne naravno radiance 35 minut .. ranije malo :D

10. ne idem joj na radijaciju, idem joj na mantu, aj of skadi, posle kad već krenem da jebem mamare može i baterflaj, što da ne

11. Rejdijanc je njoj kurac,to je kurac od itema generalno.Manta i difjuzal su keva ako ce budzis iluzije,skadi i baterflaj ako oces da budes tenki sivonja.Moj omiljeni keri,definitivno.A ima najjaci ulti u igri,ides na drugi kraj mape,farmujes,dodje tim fajt,paf ulti,pobijees govna i odes na farm.Kaki pozisning,teleporti picke materine.Spektra jemen.

12. ne laži ljude ovde ogi bre, nemaču pojma

13. Radiance je odličan na njoj ako se igra protiv low HP heroja, ako se ne igra protiv neke tenk ekipe. U suštini ona onda ima dupli Radiance, njena treća i Radiance pobiše sve te low HP heroje.

14. Rejdijanc je njoj kurac,to je kurac od itema generalno.

+1

15. Ako uspeš da nafarmaš radiance do 13-15 min onda je odličan item u svakoj situaciji! I ne serite da je radiance loš item, u mnogim situacijama je game breaker i jeeebe!

16. Redijens je okej praviti u 2 situacije, a i tad je diskutabilno:
    1. Kad sa fantom lanserom slučajno nafarmaš 4000 do 15-20og minuta, pa da onda šalješ iluzije po šumi da još više farmaš
    2. Drvetu u ekstremnim slučajevima, jer drvetu ne treba nikakav ajtem pa može redijens čisto onako izdrkavanje

17. Lik u igraonici, kad sam gledao, sklopi invokeru redijens i cipelicu i pravi mekike od protivnika. Doduse, dozivljava nervni slom kad ne uspe da last hituje i puca mu ocni zivac kad ne zvekne dinaj. Bolesnik neki, samo Invokera igra, onda valjda zna sta radi...

18. to sa invokerom i radijansom je izdrkavanje ako brzo skupis i samo rokas quas i wex da nevidljivost bude sto bolja, udjes u invis i samo kruzis oko njih, dobar trol.
    i radiance moze biti presudan item, samo zavisi protiv koga igras, to je to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.