Dota 2

1. pa u podešavanjima u doti

2. hvališ se partijom koja se nije igrala 5 na 5? :D

3. не хвалим се само се присетио како сам их ојебао ружно

4. деки у доти на оно горе лево па на гејм па на шер меч хистори.

5. Me necu da serujem, privatan mi je profil i sve ... Tako je odavno, neka ga dok ne dodjem do 1000 pobjeda ... Za neka 3 mjeseca:D
    EDIT, tek sad vidim da nisi meni pricao, jebga

6. sektasi igrate li?

7. lepri kako te nije smorilo ovoliko spirita, to je gomno od heroja

матори, годину дана сам играо на лаптопу без миша, само на тачпеду. тад сам сакупио цирка 100 партија са баром, јер је некако најлакши за играње на тачпеду. погледај ми хистори, последње мечеве, ни сам не памтим кад сам последњи пут играо са баром...

8. E jel mogu i u dvojci da se koriste auto warkeys za inventori?

9. papet u doti odeš na profil, imaš onu listu mečeva, klikneš na datum, pa show winner (tako nešto) i izaći će ti download replay

Kad odem tako, imam na hiljade meceva odigranih tog dana. Kako da nadjem svoj?

10. ne mislimo na istu stvar, al ajd, našo sam sliku da ti bolje objasnim:

http://oi49.tinypic.com/347wuc4.jpg

1. klikneš na zeleni linkić da bi došao do svog profila (u slučaju ovog lika je ovo "the souls hunter" - s tim što sad gleda nečiji tuđi profil al nebitno)
    2. u sekciji "most-recent games" će ti biti nešto show all matches ili nešto, klikneš tu i izađe naravno lista, konkretno ovo:

http://www.cyborgmatt.com/wp-content/uploads/2012/11/Dota2_Warwinner.jpg

3. pored svakog meča će ti biti match details, klikneš tu, onda klikneš show match winner, i izaći će ti ispod scoreboarda opcija da skineš replay, i toeto

11. E to! Hvala jos jednom :D

12. vezao sam dva meča da sam pobedio, OPAA

13. ajde bre neko da se sektamo

14. aj veceras da koljemo nejac i silujemo zene

15. kurac, imam da učim
    aj dodajte me dupeltura odnosno noyih. pa ak obudem online pičićemo, ako ne vrv sam zaronio u stranice knjige

16. ја ћу сад мало да се играм.

17. Ima li ko ingotsa da mu ne trebaju? Da mi da, ako vec ne igra new bloom

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.