Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nije crvenokosa, plava je, vidi klipove sa strane. ovo joj je bila perika za cosplay
Хтедох рећи добро јој стоји, да се исправим, знам да је плава видео сам једна клип пре овог где је плава. Свиџа ми се овако. Да не буде забуне, ортак ми послао оба клипа ;Д
пази овог као ружна је као он сад као.
a brate ne znam. možda i nije toliko ružna, al realno je turnoff kad je ovakva glupača lolo
'De ti muvaš ribe maćori, u Narodnoj biblioteci?
A to da je ružna, pre bih rekao da se proseravaš nego što imaš neke standarde, ali ne znam te lično, tako da ne mogu 100% da tvdrim.
Objektivno gledano, nije sad neka bruka riba, ali daleko od toga da je ružna.
pa baš danas sam imao diskusiju sa ortakom i došao do zaključka da me lože kvazi-intelektualke koje imaju daddy issues lololo
А Исидора и Рушка?
da vidim lina cosplay pa da diskutujemo
http://dotabuff.com/matches/625768652
evo od sinoc sto smo popusili jer nismo zavrsili kad smo mogli nego smo se zajebavali i docekali late protiv magine i embera koji nisu imali nista 40 minuta
i problem je sto nisam imao nikakav dmg item, tipa desolator/dedalus i slicno
ja sam invoker
Obozavam da gledam kad neko razvaljuje sa invokerom.
jesi ti bio u toj partiji sinoc?
Ovo se samo po itemima vidi da je izgubljen gejm unapred. Min 60. niko BoT sem tebe. Axe scepter (4200 bačeno!), 2 meke, 2 pajpa a oni i nemaju baš neke kastere, možda ti samo da si umesto nekro. išao deso. ili dedal. bi ste i imali neke šanse. Mogao si i sa ovim al morala bi tastatura da gori. Inače ti baš kidas sa invokerom, dok sa padžom...:P
Ma kakvi, ja sam noob jos uvek :)
TINKER JEBE
e pa to ti kazem arlovski, meni je trebao neki dmg item a necro sam napravio kao poslednji iz ocaja da probam neki push jer su oni krenuli kroz mid a nasi su manje vise bili mrtvi svi
haha to sa padzom je bila jedna partija, nisam mogao kuke pogoditi, fazon hukujem kripa da ga ubijem i ne ubijem ga na kraju ubije ga tower i slicno, ocajan gejm
to za 2 meke i 2 pajpa jebiga, isto tako i shiva na demonu, umesto heksa
nismo imali disejblova
Jelte raja,koji su vam comfort zone heroji?Dakle heroji s kojima ste sigurni u svoj gejmplej?
Meni su npr. rubik,ogre,tidehunter i spektra
Alhemičar, AA i Naix. Sa Klokverkom imam 14 wins 1 lose
I Kunka, da.
Jel igra neko?
:V
https://www.youtube.com/watch?v=4BfhyVKH9xA